Djevica: Sedmični horoskop za period od 25.05.2020. do 31.05.2020.

0

Posao. Još prvih par dana u ovoj sedmici posao i ljudi sa kojima radite će vam odvlačiti veliku količinu energije. Trošićete se do maksimuma, a nećete biti sigurni da li ste na pravom putu. Međutim, nešto kasnije dolazi do poboljšanja, prvo vašeg načina na koji gledate ono što se dešava, a onda i do funkcionisanja.

Uspjećete da se na pravi način povežete sa nekim osobama, možda i da napravite konkretnu promjenu ili pokrenete priče koje vas interesuju. Samo nemojte praviti dugoročne planove – sačekajte da vidite kako sve ide.

Ljubav. U ovoj se sedmici možete povezati sa osobom koju volite na jedan drugačiji način. Doduše i dalje će ispod površine ostati sve ono što vas pritišće i dalje će vladati nedoumice i nesigurnost, ali ako ništa drugo, vas dvoje ćete naći link koji vas drži zajedno.

Sad, šta će biti taj link to je veliko pitanje – možda zajednički planovi, možda zajednički rad na nekoj situaciji, a možda samo više razumijevanja jedno za drugo.

Slobodne Djevice, preko polja prijatelja, društvenih mreža i aktivnosti možete upoznati prilično zanimljivu personu koja će vas zaintrigirati svojom energijom, mističnošću i dubinom.

Hrana. Laganiji obroci ove sedmice će vam izuzetno prijati, a njihovi efekti će se odmah pokazati i kroz smanjenje kilograma i veći nivo energije. Povrće – naročito mahunarke, a voće konzumirajte u obliku smutija ili šejkova.

Novac. Malo ste se finansijski pridigli, ali još uvijek u ovom sektoru ima oscilacija.

Zdravlje. Energetski se oporavljate i „dižete“.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info