Blizanci: Sedmični horoskop za period od 25.05.2020. do 31.05.2020.

0

Posao. Iako ste još uvijek u periodu dilema i nesigurnosti po pitanju posla i svoje uloge u svemu tome, ipak ova sedmica donosi prilično korektne i okolnosti i vaš način funkcionisanja. I dalje morate biti vrlo obazrivi što se tiče obećanja, što se tiče nekih grandioznih poslovnih šema – nešto od ovoga jeste dobro i pravo, ali uglavnom je šarena laža.

Vaš zadatak je da pokušate da otkrijete kome možete dati svoje povjerenje, a koga momentalno otpisati. Zato, ne žurite sa odlukama, ali u obavezama budite hitri i ažurni.

Ljubav. Venera u vašem znaku polako se otima kvadratnom uticaju od strane Neptuna pa ćete jasnije vidjeti mnoge situacije u vašem partnerstvu. A i sami ćete nekako bolje znati, bolje osjetiti šta vam je činiti.

Kod mnogih Blizanaca ovo će donijeti otrežnjenje – bilo da je ono pozitivno ili negativno. Ipak, nemojte se zanositi – pred vama je još poprilično dugačak put kada je vaše partnerstvo u pitanju i sigurno je da će na tom putu biti prepreka, vjerovatno prije nego što mislite.

Slobodni Blizanci, u periodu ste kada samo trebate rješavati prošlost, nemojte se uplitati u nove ljubavne priče – zaista nije vrijeme za njih.

Hrana. Stelijum planeta, u vašem znaku, ove vam sedmice daje mogućnost da „okrenete novi list“ čak i kada je ishrana u pitanju. Sada je lakše promijeniti životne navike, okrenuti se zdravoj hrani, ali biti i češće u pokretu.

Novac. Finansijska situacija se blago poboljšava.

Zdravlje. Problemi sa vidom. Kod starijih – moguć je povišen očni pritisak.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info