Bik: Sedmični horoskop za period od 25.05.2020. do 31.05.2020.

0

Posao. Prilično korektna situacija, što se tiče posla, očekuje vas u ovoj sedmici. Promjene, koje su nagoviještene, sada zaživljavaju i bar za sada se neće pokazati kao loše. Za dalje – vidjećemo.

Negdje ste se vi uskladili sami sa sobom, mnogo toga pomirili i razriješili u sebi pa ćete vrlo korektno i stabilno reagovati na sve što dolazi iz okruženja, od strane saradnika ili od okolnosti. Uglavnom, imate pred sobom radnu sedmicu koja vama lično donosi mir, ali s druge strane donosi i da se neke situacije pokreću i prijaju vam.

Ljubav. Samo jednim dijelom Bikovi su izašli iz one najmutnije i najčudnije zone. Neke odgovore ste dobili, neke ste dali sami sebi – da li su bilo jedni bilo drugi ispravni – to će pokazati vrijeme koje je pred vama.

Uloga voljene osobe se u ovoj sedmici pojačava i doprinosi da stvari između vas dvoje postaju aktivnije. Ima tu par situacija koje će vas ako ne u potpunosti dići, a ono makar učiniti da na mirniji i opušteniji način funkcionišete sa osobom koju volite.

Slobodni Bikovi, period nesigurnosti i neizvijesnosti po pitanju osoba koje su oko vas i dalje vlada. Postoji šansa da se kao nešto pomjeri nabolje u ovoj sedmici.

Hrana. I dalje ste pod dosta jakim aspektima koji utiču na to da se osjećate nesigurno i nezadovoljno, a “podršku” tražite u jelu. Pokušajte da slatkiše svedete na najmanju moguću mjeru i da iz ishrane, makar na kraće vrijeme, izbacite bijelo brašno.

Novac. Prilično stabilno.

Zdravlje. Bez pretjerano naglašene problematike u ovoj sedmici.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info