Večeras: Mlad Mjesec u znaku Blizanaca i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

S mladim Mjesecom u Blizancima mnoge osobe će željeti odmah kontakt bez dubine osjećanja i trajnosti. Svi utisci će biti zadržani u mislima više nego u osjećanjima. Budi se želja kod mnogih osoba za emocionalnim raznovrsnostima i nekim novinama – samo da nije stalno i monotono.

Samo jednom godišnje Blizanci imaju mlad Mjesec u svom znaku pa je veoma bitno da sve planove i ciljeve pokrenete baš za vrijeme vladavine mladog Mjeseca. Mnoge komunikacije, znanja i saznanja sada se mogu ispoljavati. Sve što je bitno za komunikaciju, promet i druge simbolike Blizanca biće naglašeno.

Mlad Mjesec će imati aspekt sa Saturnom iz Vodolije, što će ukazivati kod pojedinih osoba na promišljenost, konzervativnost, ozbiljnost i oprez. Zatim će biti u aspektu s Marsom iz Riba, što može izazvati emotivnu krizu, a nije dobar ni za zdravlje ako ne razvijemo svijest i kontrolišemo svoju naglost.

Merkur i Venera iz Blizanaca će praviti kvadrat s Neptunom pa mnoge osobe mogu očekivati borbu između intuicije i osjećanja, dok s Merkurom nas očekuju nerealne komunikacije, laži i uz, Mars u Ribama, moguće je i zastrašivanje s nekim vijestima. Moguće je da još neko vrijeme možemo biti opterećeni vijestima i mjerama kada je pandemija u pitanju. Svakako da svi mi trebamo obratiti pažnju na komunikaciju i vijesti koje primamo. Budimo oprezni.

Evo šta ovaj mladi Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Dragi Ovnovi, vi se možete družiti, učiti nešto novo ili pokrenuti neki novi svakodnevni život. Mnogi Ovnovi mogu postati svjesni svoje okoline, rodbine i proživljavati buđenje na duhovnom nivou. Sve što se tiče papirologije – zakazivanja, pisanja i raznih zadataka – sada možete pokrenuti.

Vaš Mars je u Ribama pa možete imati oko sebe osobe koje vam rade iza leđa, možete ući u svađu s partnerom, kako u poslu tako i u ljubavi.

Bik


Dragi Bikovi, kod vas su naglašena čula i povećana je osjetljivost koja čak može izazvati nesigurnost koju ste duži period gradili. Svakako je ovaj mladi Mjesec vama naklonjen – možete pokrenuti nešto novo i izgraditi svoju vrijednost.

Kako se radi o vašem drugom polju, onda je naglašeno finansijsko polje gdje možete usmjeriti i otkriti način kako da uvećate svoje prihode. Pojedini Bikovi mogu imati troškove povodom uživanja ili mogu potrošiti novac na partnera, djecu i zadovoljstvo koje će vas učiniti srećnima.

Blizanci


Dragi Blizanci, ovaj mladi Mjesec u vašem je znaku i vi možete imati mnogu srećnih okolnosti. Moguć je neki novi izgled ili lični nastup. Svakako je bitno da se sada pojavite u nekom novom izdanju i ostavite utisak na druge. To vam donosi mnogo energije, samopouzdanja i originalnu harizmu.

Kada je posao u pitanju, pojedini Blizanci mogu imati stresan period i mogu otkriti osobe koje im rade iza leđa. Ne brinite – bitno je da vi imate samopouzdanje i harizmu koja vas gura naprijed.

Rak


Dragi Rakovi, kod vas je naglašen duhovni i mentalni preokret. Važno je da radite i pomažete drugima, gdje možete ispoljavati empatiju kojoj ste vi skloni. Pojedini Rakovi mogu se povući da bi sve dobro razmotrili i napunili baterije.

Ovaj osjetljivi položaj mladog Mjeseca, u vašem dvanaestom polju, može vas usmjeravati da duboko u sebi nađete mir za dušu. Vjerujte u sebe i pronađite svoje ciljeve koje želite pokrenuti.

Lav


Dragi Lavovi, vi se sada trebate usmjeriti na kontakte i grupe, a ne da budete usmjereni samo na sebe. Pojedini Lavovi sada mogu imati neke neplanirane troškove, što vam nikako sada nije trebalo, ali šta da se radi…

Štagod da vas iznervira i izbaci iz takta, sada se ne preporučuje da burno reagujete. Moguće je da i pojedini prijatelji sada budu na testu. Najbolje bi bilo da se primirite i planirate, komunicirate i organizujete grupe ili neki tim.

Djevica


Drage Djevice, kod vas je naglašen poslovni napredak, neki novi projekti ili ciljevi se pokreću. Svakako da je vama bitna karijera pa će biti promjena na tom polju. Bitno je da promijenite i vaš nastup u društvu, da bi stari mogao biti odbačen.

Pojedine Djevice mogu imati negativne promjene na poslu, ugovore ili pregovore, ali ne upadajte u stres, jer će vrijeme pokazati pravu sliku vas.

Vaga


Drage Vage, vama ovaj mladi Mjesec može pokrenuti neki nemir pa se potrudite da proširite vaš um. Mnoge Vage bi trebalo da pokrenu neke nove stvari u svom životu i da prestanu osjećati nezadovoljstvo.

Dosta ste vagali, sada je vrijeme za preokret i promjene. Može vas pokrenuti nešto novo duhovno ili filozofsko pa će vaša duša biti nahranjena. Pojedine Vage, koje su vjerovale u nešto, sada mogu sumnjati i okrenuti novi list vjerovanja.

Škorpija


Drage Škorpije, kod vas ovaj mlad Mjesec budi svijest o drugim ljudima. Mnoge Škorpije imaju pojačanu intimnost sa svojim partnerom. Pojedine Škorpije mogu imati problema s novcem koji nije njihov.

Svakako da se ne preporučuje sada ulazak u dugove ili kredite, jer je Jupiter retrogradan i može vam donijeti još veću nevolju. Pojedine Škorpije mogu i dobiti neki novac.

Strijelac


Dragi Strijelci, kod vas ovaj mladi Mjesec pokreće polje partnera, kako u poslu tako i u ljubavi. Svakako da su aktivni počeci novih preokreta u odnosima ili sklapanje novih.

Pojedini Strijelci mogu osjećati da nemaju dovoljnu podršku pa se zapitajte koliko vi tome doprinosite i kako se odnosite prema drugima. Mogući su problemi s ugovorima. Pojedini Strijelci mogu biti popularni u javnosti i kod partnera.

Jarac


Dragi Jarčevi, kod vas ovaj mladi Mjesec može donijeti nove poslove ili brigu, kada je posao i svakodnevnica u pitanju. Mnogi Jarčevi pokreću novi način ishrane i brigu o svom zdravlju. Sada je dobro da reorganizujete svoj posao ako niste zadovoljni ili da ga potražite.

Svaka vrsta analiziranja sada je naglašena i uspješna. Vrijeme je da svoj svakodnevni život dovedete u red i, ako niste poslovno zadovoljni, može doći do gubitka samopouzdanja pa nemojte to dozvoliti sebi. Vi ste istrajni i ambiciozni.

Vodolija


Drage Vodolije, kod vas je ovaj mladi Mjesec u vašem petom polju pa možete biti skloni novim ljubavima, strastima i romantici. Samopouzdanje i energija su na visokom nivou, a zvijezde vam garantuju ljubav i žudnju za istom.

Mnoge stvari sada možete postići i nešto novo pokrenuti, a što može biti originalno. Pojedine Vodolije mogu osjetiti disbalans, kada su osjećanja i pružanje emocija prema partneru u pitanju.

Ribe


Drage Ribe, kod vas je ovaj mladi Mjesec u vašem četvrtom polju pa će dom i porodica biti bitni i naglašeni. Vaše emocije iz dubine duše treba pokazati bez nesigurnosti, a koja je vama svojstvena. Emocije su naglašene o vašim korijenima, intimi i uopšteno emocijama i životu.

Vrijeme je da svoju ranjivost odbacite i pokrenete svoje potrebe, kada su osjećanja u pitanju. Moguće je da se vaše emocije mimoilaze s partnerovim pa treba pokrenuti nešto novo.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info