ZTE Blade V10 Vita – vaš svakodnevni pouzdani pratilac

0

Kompaktan, moderan i sa velikim ekranom, ZTE V10 Vita je namijenjen mlađim korisnicima kao početni telefon ili svim korisnicima koji žele kvalitetan uređaj za svakodnevnu upotrebu po veoma povoljnoj cijeni.

Uređaj ima zaista veliki ekran od 6,2 inča uz popularni notch u obliku kapljice na samom vrhu, gdje se nalazi prednja kamera od 8 MP. Prednja kamera nudi posebne opcije pri fotografisanju dok na zadnjoj strani sa dualnom kamerom od 13 MP i 2 MP možete stvoriti lijepe bokeh efekte.

Uređaj pokreće octa-core procesor koji sa 3 GB RAM memorije omogućava odličan rad, a baterija kapaciteta od 3200 mAh ispratiće sve vaše aktivnosti.

Treba izdvojiti i prilično veliku internu memoriju ovog modela za ovu kategoriju uređaja. Prostor od 64 GB biće vam dovoljan za skladištenje velikog broja fotografija i video zapisa a opciono se može i povećati do 256 GB.

ZTE Blade V10 Vita je prvenstveno stvoren da osvoji srca mlađih korisnika ali sa dizajnom, performansama, dodatnim opcijama i cijenom mnogi će biti zadovoljni.

Pronađite ovaj uređaj u m:tel ponudi jer uz preporučenu Pretplata: S+ tarifu ZTE V10 Vita može biti vaš po cijeni od samo 1 KM.

Poručite ovaj model preko m:tel web shopa i najlakšim putem dođite do neograničene komunikacije i vrijednog uređaja.

Više informacija o ovom modelu potražite na m:tel sajtu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info