ZARA: Ovu haljinu ćete nositi cijelo ljeto (a sada je na rasprodaji)

0

Bez obzira na sezonu, haljine su uvijek odlična opcija, ali mora se priznati kako ih ipak najčešće nosimo tokom ljeta. To je sasvim i razumljivo, jer osim što su privlačne i ženstvene, one nam tokom ljetnje sezone pomažu i da se osjećamo ultra udobno.


Prilično jednostavna, a opet veoma moderna, mala bijela haljina svoju najveću popularnost doživljava tokom ljetnje sezone. To je sasvim i razumljivo, imajući u vidu ljetnje vrućine, a ona je odlična i iz razloga što je možete kombinovati i sa laganim ljetnjim jaknama (najčešće u stilu kratkih blejzera) i dobiti stajling za gotovo sve prilike. Naravno, to ćemo uraditi tokom nešto svježijih ljetnjih večeri.


Mala bijela haljina A kroja uvijek je poželjna, jer pomaže da se na veoma lagan način stvori savršen balans između gornjeg i donjeg dijela tijela te “stvori” figura pješčanog sata, a koja je ujedno i jedna od najprivlačnijih ljudskom oku. Pored toga, ona je tako dobra i za stilizovanje upravo iz razloga što je bijela.

Na kraju, dodaćemo da je ova ZARA haljina trenutno na rasprodaji, a cijena joj je nevjerovatnih 19.95 KM. I, još da dodamo, dostupne su i opcije u boji fuksije kao i crna. Kako do nje? Sasvim jednostavno, jer je možete kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info