Vodolija: Sedmični horoskop za period od 18.05.2020. do 24.05.2020.

0

Posao. Poslovni segment vam donosi odgovornost i težinu od koje ne možete pobjeći, a ne bi trebalo ni da pokušavate, jer ima svoju svrhu i namjenu za vaš dalji put.

Ipak, isto tako, posao vam donosi i kreativnost i radost, dobru komunikaciju sa saradnicima i mnoštvo prilika da ostvarite prave poslovne kontakte i projekte. Bićete zadovoljni, koliko god da se istrošite u procesu. Napravite dobru organizaciju, jer će vam trebati. Očekuje vas jedna ispunjena i vrlo živa i aktivna sedmica.

Ljubav. I pored sitnih prepreka i stranputica, Vodolije u ovoj sedmici ipak mogu krenuti pravim, stabilnijim putem sa svojim emotivnim partnerom. Neka pitanja ste riješili i sada se može nastaviti dalje, mnogo lakše i bez velikih oscilacija.

Neki parovi u ovoj sedmici mogu imati prilično lijep ljubavni uzlet koji može rezultovati čak i trudnoćom. Međutim, isto tako, sitna, lijepa dešavanja koja će začiniti vaš ljubavni život.

Slobodne Vodolije, komunikacija, susret i ljubav sada idu ruku pod ruku. Ono što pokrećete možda je izuzetno dobro, a možda baš i ne. Nažalost, individualno je i samo će vrijeme pokazati i dati svoj sud.

Hrana. Na svu sreću, samo ćete povremeno upadati u pretjerano ponašanje kada je hrana u pitanju. Uglavnom ćete uspijevati da se izborite sa apetitom i kontrolišete ga. Savjetuje vam se što više tečnosti, što više barene, kuvane hrane.

Novac. Sve je dobro dokle god se ne opustite previše i počnete sa trošenjem na sve strane.

Zdravlje. Uglavnom sitna i prolazna zdravstvena problematika.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info