Vaga: Sedmični horoskop za period od 18.05.2020. do 24.05.2020.

0

Posao. Dobro se pripremite i budite kao zapeta puška odmah od početka sedmice, jer ste u periodu kada ćete pričati, letiti, trčati, dogovarati se, sastančiti, nećete znati gdje vam je glava, ali ćete se u svemu ovome mnogo dobro osjećati. I sve će vam ići lakše nego što ste mislili.

Jedini problem jeste što u tom trku možete zaboraviti na poneku obavezu, propustiti neki dogovor ili se pogubiti u papirologiji. Ali i to će se riješiti – malo na vaš šarm, malo na trud koji ćete uložiti da to ispravite.

Ljubav. Vage su i zvanično ušle u vrijeme rješavanja svih maglenih situacija u svojim emotivnim partnerstvima. Međutim, drage Vage, stvari se neće odvijati baš onom brzinom kojom biste vi voljeli.

Ovu sedmicu shvatite kao jednu formu predaha u kojoj ćete opuštenije i lakše funkcionisati sa voljenom osobom i u kojoj će vam se zaista činiti da vam je sve jasno i da ste pronašli prave putokaze i smjer. Za sada ne žurite nigdje, uživajte i pustite vremenu da da svoju završnu riječ.

Slobodne Vage, ako nemate nedoumice, ako niste razapeti između dvije simpatije, ako ne flertujete i sa bivšima i sa novima, ako ne sanjarite trenutno – niste Vaga.

Hrana. U nekim se momentima baš trudite da budete umjereni i uravnoteženi, a onda uđete u drugačiju fazu u kojoj vam je prosto potrebno ili da se zasladite ili da svaki čas grickate ponešto. Iako će vam to teško pasti, naučite da podignete ručnu kočnicu.

Novac. Finansijska situacija je odlična u ovoj sedmici.

Zdravlje. I dalje isto važi – hormoni, alergije, pritisak, blagi problemi sa grlom i ekstremitetima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info