Strijelac: Sedmični horoskop za period od 18.05.2020. do 24.05.2020.

0

Posao. Sve ono što vezano za posao želite da poboljšate sada možete, pogotovo u drugom dijelu sedmice. I da ispravite greške i da napravite nove poslovne dogovore i da sebe organizujete tako da ste maksimalno efikasni i da otpočnete neke pregovore koji bi se mogli pokazati kao prilično povoljni. Čak i da obnovite neke saradnje.

Što ste praktičniji i organizovaniji, to ćete funkcionisati bolje. I da – dokle god na sve ponude i poslovne šanse gledate realno, nećete pogriješiti. Zato, sve što vam se nudi, dobro preispitajte.

Ljubav. I dobro je i nije dobro. Dobro je zato što je evidentno da sve ono vezano za partnerstva i te kako „radi“, da ima aktivnosti i more prijatnih dešavanja i priča. Nije dobro – vaš lični osjećaj je čudan, neke stvari vam nisu jasne, preispitujete sebe, a odgovore ne možete da pronađete.

I šta sad? Pa ništa – u onome što je lijepo uživajte, a ono što vas muči pratite, osluškujte sebe. Prije ili kasnije kazaće vam se samo, odgovori i putokazi svakako čekaju na vas.

Slobodni Strijelci, opšti ljubavni šareniš. I prošlost i noviteti i mnogo flertovanja i lijepih momenata sa suprotnim polom. Gdje vas to vodi? Ma ko to zna…

Hrana. Pokušajte da manje konzumirate peciva, tijesta, premasnu i prezačinjenu hranu, grickalice, slatkiše. Problem je u tome što će vas sve vući baš na ovu stranu i što će vam biti teško da odolite. Ne pretjerujte ni u čemu.

Novac. Dobro, dokle god izbjegavate rizične investicije i kontrolišete troškove.

Zdravlje. Manji problemi sa ekstremitetima, osjetljivost vena, alergije i kožne reakcije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info