Škorpija: Sedmični horoskop za period od 18.05.2020. do 24.05.2020.

0

Posao. Skokovita sedmica u poslovnom segmentu. Čas vam je sve opušteno i lagano, čas neizmjerno teško i opterećujuće. I to će tako funkcionisati tokom cijelog ovog perioda. Kada dođe pritisak, rješavajte ga odmah, jer to sada možete.

Kada dođe opuštencija, nemojte se samo zavaliti i uživati već koristite prilike koje vam se nude. Škorpije jesu u procesu promjena i kada su poslovna partnerstva u pitanju pa već od ove sedmice možete očekivati prve naznake istih. Ne jurite, ne žurite.

Ljubav. Što je trebalo da se riješi, jednim dijelom se riješilo u protekloj sedmici. Sada, Škorpije su lagano i meko zakoračile na put promjena u svojim ljubavnim relacijama.

Da se razumijemo – neka partnerstva će i te kako prestati da postoje u narednim mjesecima, ali isto tako neke će emotivne priče napraviti velike zaokrete i promjene nabolje. U ovoj sedmici konkretno, uglavnom se osjećate dobro, mada je situacija sa partnerom čas fenomenalna, čas pomalo mutna.

Slobodne Škorpije, prošlost hrli ka vama, ali ovog puta drugačija. Takođe, za nove simpatije – nosi vas lijepi talas, a gdje će vas izbaciti, pitanje je.

Hrana. Negdje ste vi uspjeli da pronađete sklad sami sa sobom pa će i ta ishrana funkcionisati uravnoteženije nego inače. Ipak i dalje isto važi – budite što više u pokretu, jer vam to reguliše i normalizuje apetit. Kad god ste u statičnoj fazi, bićete gladni i imati potrebu da nešto grickate.

Novac. Novca će biti, a koji dio ćete spiskati, koliko odmah, to već od vas zavisi.

Zdravlje. Zdravstveno ste dobro, a to što ste povremeno njanjavi i tripujete da vam nešto fali – sve je prolazno i bez većih posljedica po vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info