Ribe: Sedmični horoskop za period od 18.05.2020. do 24.05.2020.

0

Posao. Emotivni segment je neuhvatljiv, ali je zato poslovni vrlo konkretan i stabilan. Vi ste dobili novu energiju, nov polet i odjednom ste u fazonu da sve oko sebe požurujete, gurkate, usmjeravate, organizujete.

Međutim, što se te organizacije tiče, moraćete i sebe bolje da organizujete da ne biste nepotrebno rasipali preveliku količinu energije. Više obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima, jer može doći do zbunjujućih situacija i pogrešnog razumijevanja.

Ljubav. Čudna sedmica i dešavanja će umnogome zavisiti i od toga kakva ste vi osoba i od toga koliko je odnos sa partnerom stabilan i na dobrim temeljima.

U čvrstim emotivnim relacijama, ova sedmica može donijeti sitne probleme, ali i mnogo nježnosti, romantike i onog suštinskog, dubokog osjećaja povezanosti sa voljenom osobom. Međutim, u onim nestabilnijim vezama, sedmica pred nama donosi sumnju i nervozu zbog iste, osjećaj iznevjerenosti i strah od prevare i laži.

Slobodne Ribe, vi se možete zanijeti nekim, neke se osobe mogu zanijeti vama. Super je taj zanos, ali koliko je realan, to će samo vrijeme pokazati.

Hrana. Što ste više aktivni, lakše ćete kontrolisati apetit i dovesti sebe u balans po pitanju ishrane. Statičnost, pogotovo ona u kojoj puštate da vam misli lutaju na onu stranu na koju one hoće, obično će dovesti do napada gladi i izražene potrebe za slatkišima.

Novac. Povoljna finansijska situacija.

Zdravlje. Alergije. Kod starijih, problemi sa hormonima i pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info