Rak: Sedmični horoskop za period od 18.05.2020. do 24.05.2020.

0

Posao. Koliko god lutali u magli, kada je emotivni segment u pitanju, toliko se praktično, realno i više nego dobro bavite svime što je vezano za posao. Ne možemo reći da se tu sve odvija kao po loju, ali vi ste negdje pronašli pravi model djelovanja i svjesni ste da vam on uzvraća dobrim rezultatima.

Neki od vas će se baviti planovima koji su već dugo u vama, ali nikako da se istinski usudite da zakoračite u njih. Imate nove poslovne prilike i ponude – budite mudri i odaberite ono što je na duži rok dobro po vas.

Ljubav. Kako god da se na površini odvijala situacija između voljene osobe i vas, uvijek se na kraju sve svede na to šta vi mislite, kako se vi osjećate i da li ste sami sa sobom sigurni i svjesni šta želite. Previše je naglašeno polje tajni i podsvijesti kod Rakova – ono unutar vas što nosite, a što vas „bode“ u mozak potrebno je riješiti, dogovoriti se sa sobom.

Sva pitanja i osjećanja, koja ste pod tepih gurnuli, sada vam stvaraju konfuziju. Ne donosite nikakve konkretne odluke, osluškujte sebe.

Slobodni Rakovi, slatka ljubavna iskušenja, bilo da su ona kroz prošlost, kroz osobe koje su zauzete ili kroz zanose i maštanja.

Hrana. Prijalo bi vam više mlijeka i mliječnih proizvoda, naročito mladi sir. Slatkiši mogu postati vaša opsesija i valjalo bi da pokušate da ih zamijenite zdravom alternativom – voćem. Ne pretjerujte ni sa začinima – to što želite da začinite sebi život ne postiže se dodavanjem soli i bibera, već na drugi način.

Novac. Stabilna finansijska situacija.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem, potiskivanje nervoze.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info