Ovan: Sedmični horoskop za period od 18.05.2020. do 24.05.2020.

0

Posao. Nešto ste „splasnuli“, kada je poslovni elan u pitanju. Da li je došlo do „zamora materijala“ ili jednostavno ne znate kako da se postavite u nekim situacijama – to je već individualno.

Neki od vas, sredinom sedmice, mogu dobiti zanimljivu ponudu, ali je evidentno da nećete umjeti da adekvatno odgovorite na nju. Možda ni ne bi trebalo žuriti, jer koliko god ova sedmica davala povoljnosti, isto toliko bi valjano trebalo proći kroz sve detalje dogovora i vidjeti ima li tu skrivenih stvari i nedostataka koji vam ne odgovaraju.

Ljubav. Niko tu nikome neće vjerovati tokom ove sedmice. Vi ste partneru čudni, imate svoje standardne momente u kojima ste aktivni, otvoreni, vedri, ali imate i one druge koji su voljenoj osobi sumnjivi – kada se povlačite, ćutljivi ste ili pak pretjerano nježni i osjetljivi.

Da, da – možete postati sumnjivi čak i ako ste previše pažljivi prema voljenom biću, pogotovo ako to nije vaše uobičajeno ponašanje. Da se ne lažemo – nekima od vas je i ponašanje voljene osobe strano i podozrivo je posmatrate…

A slobodni – malo prošlost, malo zauzete osobe, malo tajne veze, malo platonske ljubavi – opšti bućkuriš.

Hrana. Povremena melanholična raspoloženja ne treba „liječiti“ pojačanim unosom kalorija i statičnošću već potpuno obrnuto – kroz jaku fizičku i mentalnu aktivnost i kroz hranu koja pokreće – proteine iz mesa, ribe i jaja, povrće, sjemenke.

Novac. Budite obazrivi s novcem, previše ga olako trošite.

Zdravlje. Potrebno vam je opuštanje, dobar san i više fizičke aktivnosti.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info