Lav: Sedmični horoskop za period od 18.05.2020. do 24.05.2020.

0

Posao. Stisnutost i stegnutost u poslovnom segmentu biće pomalo prisutna prvih par dana ove sedmice. Neke situacije će vas opterećivati, ali ćete u drugom dijelu sedmice pronaći rješenje za njih i to lakše nego što je to na prvi pogled izgledalo.

Vi pravite neki zaokret, neku reorganizaciju, pronalazite drugačije puteve i brzo ćete shvatiti da vam to odgovara i pogoduje. Pred Lavovima se otvaraju i neke nove poslovne ponude, ali kod njih bi trebalo biti spor i obazriv prilikom odlučivanja.

Ljubav. Dokle god postoji prava, iskrena i otvorena komunikacija po svim pitanjima u vašem partnerstvu, malo je vjerovatno da će do problema dolaziti. Samo je pitanje koliko ste vi istinski iskreni prema voljenoj osobi, koliko skrivate, a koliko uljepšavate stvari.

Prva polovina sedmice vam je nešto teža, ali drugi dio bi mogao da donese neko lakše i ljepše, opuštenije funkcionisanje sa partnerom.

Slobodni Lavovi, u sportu „sjedenje na dvije stolice“, trenutno ste nenadmašni. Doduše, nekima jako dobro ide i kategorija „ne znam šta hoću i koga hoću i šta želim, čas maštam i sanjarim, čas se tripujem da mi je sve jasno“.

Hrana. Ove sedmice vam je potrebna kaloričnija hrana da vam pomogne da lakše prođete kroz mnogobrojne situacije u kojima ćete gubiti energiju. Ali, ne prazne kalorije, već one iz morske i riječne ribe, svježeg povrća, mliječnih proizvoda.

Novac. Šarena, ali sve ukupno i ne toliko loša finansijska situacija. Rješavajte dugovanja, ne ostavljajte ih.

Zdravlje. Prilično solidna zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info