Jarac: Sedmični horoskop za period od 18.05.2020. do 24.05.2020.

0

Posao. Vi ste skroz dobro, kada je poslovni segment u pitanju. Naravno, sve ono što je oko vas nije baš toliko dobro, ali vi uspijevate da se prilagodite ili da pronađete prave smjernice. Ponovo ste krenuli putevima kojima ste ranije već hodili, vraćate se korak unazad i ovo neće biti nimalo loše po vas.

Samo ne žurite i koristite ono čega u ogromnim količinama imate – koncentraciju, fokusiranost, pažljivost. Neki radni uslovi će se poboljšati od ove sedmice ili ćete ih vi namjestiti tako da vam odgovaraju.

Ljubav. Polako se vraćate sebi, kada su vaša partnerstva u pitanju, polako počinjete da funkcionišete na stari, voljenoj osobi dobro poznat način. Samo je pitanje da li je drugoj strani to sada dovoljno. Samo da ne bude ono – prekasno, premalo.

Ipak, nadajmo se da neće i da ćete zakoračiti na neke stabilnije puteve sa dragim vam bićem. Doduše, lagano i korak po korak, ali evidentno je da se vi „dižete“ i da ste spremniji da sve stvari dovedete na svoje mjesto, baš onako kako treba.

Slobodni Jarčevi, maglovite priče, nejasni zanosi, vrtenje prošlosti, nedefinisani odnosi i sviđanja. Nije bajno, ali tako je kako je.

Hrana. Vi se, generalno gledano, dosta dobro borite sa promjenama raspoloženja, koje su kod vas aktuelne tokom ove sedmice. Ipak, moguće je da ćete povremeno upasti u pretjerivanje i to uglavnom kada su slatkiši u pitanju. Da biste izbjegli ovo, konzumirajte voće u svim oblicima.

Novac. Korektno, stabilno.

Zdravlje. Ukoliko postoji hronična zdravstvena problematika, vrijeme je da je rješavate.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info