Blizanci: Sedmični horoskop za period od 18.05.2020. do 24.05.2020.

0

Posao. Promjene, pokret, dešavanja – pred vama je jedna vrlo aktivna radna sedmica u kojoj nećete stati ni na trenutak. Konkretne akcije, ali i mnoštvo planova, novih poslovnih projekata i kreativnost, dogovori – sve vam se otvara i pokazuje vam pravi put.

Doduše, ima tu i nekih poslovnih nedoumica, nekih ponuda za koje niste sigurni da li su mačka u džaku ili nešto zaista dobro. Razmislite, uvidite – ne uplićite se u kojekakve šeme koje donose brzu zaradu, jer je malo vjerovatno da ćete tu dobro proći.

Ljubav. Kao da ćete i partner i vi željeti da nadoknadite vrijeme, da ispričate sve ono što niste u proteklom periodu rekli jedno drugom. Dobra je ovo osnova da se stvari srede, riješe, poboljšaju ili, ako postoje greške, da se ispravljaju.

Vi u ovoj sedmici sijate i blistate – u polju ličnosti su vam Venera, Merkur, a sredinom sedmice i Sunce i, naravno, mlad Mjesec. Imate sve alate u svojim rukama da se osjećate dobro i poboljšate odnos sa voljenim bićem.

Slobodni Blizanci, dani ljubavnog zanosa su pred vama. Mnoštvo dešavanja, super kontakti sa suprotnim polom i, naravno, mogućnosti za sjedenje na više stolica, malo slatkih laži…

Hrana. U ovoj vas sedmici očekuje veliki broj aktivnosti i konstantno ćete biti u pokretu. Zato je potrebno da vaša ishrana bude energetski jača nego u proteklom periodu. Izbjegavajte da jedete s nogu, brzu hranu i energetska pića.

Novac. Prilično stabilna finansijska situacija.

Zdravlje. Odlična zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info