Bik: Sedmični horoskop za period od 18.05.2020. do 24.05.2020.

0

Posao. Od totalnog razmimoilaženja sa autoritetima u prethodnom periodu pa do razumijevanja i podrške u ovoj sedmici. Konačno ćete imati osjećaj da je posao počeo da se vraća u normalu, iako ćete još uvijek jednim okom vrlo pažljivo gledati šta se dešava oko vas, očekujući opet neku promjenu u posljednjem trenutku.

Međutim, ova je sedmica blagonaklona prema vama što se posla tiče. Uspjećete i da odradite neke obaveze koje su vam bile u zastoju ili za koje ste shvatili da ste ih propustili, eventualno napravili grešku.

Ljubav. Ukoliko ste u emotivnom odnosu koji je iole nestabilan, dolazi do pitanja i potpitanja koja postavljate sami sebi. Uloga partnera je trenutno zanemarljiva – kao da ne postoji, pogotovo što vodi neku svoju, udaljenu i ćutljivu politiku.

Neki od vas mogu pomalo platonski da se zanose ili čak i uđu u vezicu, flertić koji vam neće donijeti ništa konkretno dobro već uglavnom samo glavobolju.

Ukoliko ste slobodni, moraju trenutno postojati makar dva ljubavna „kandidata“. Eventualno postoji šansa da s jednim od njih nešto kao konkretizujete u drugom dijelu sedmice. Ipak – previše slatkih priča, a premalo pravih stvari.

Hrana. Bikovi mogu u ovoj sedmici hranu doživljavati kao utjehu i lijek, jer sve je lakše „svariti“ kada je stomak pun i kada sva čula uživaju. Pokušajte da izbjegavate pohovanu i prženu hranu i ne uzimajte „repete“, pogotovo kada su slatkiši u pitanju.

Novac. Novi dogovori oko finansija sa šefovima. Bićete polovično zadovoljni.

Zdravlje. Mogući su manji problemi sa kožom, najprije zbog neadekvatne ishrane ili hormonskog disbalansa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info