MANGO: Ovaj komad garderobe će vam pomoći da izgledate više i vitkije!

0

Sasvim je sigurno da uvijek želimo da izgledamo fantastično. Međutim, znate li da vam određeni komadi garderobe mogu pomoći u tome? Naravno, moda ima odgovor na sve, a tako je i u ovom slučaju.

Naime, određeni komadi garderobe mogu vam pomoći da izgledate više i vitkije, a najbolje od svega je to što ih možete nositi gotovo u svim prilikama. Jedan od njih je i kombinezon – komad garderobe koji je veoma udoban, moderan, a u zavisnosti od modela, idealan za sve prilike.


Ukoliko ste nešto niža dama, sigurno pribjegavate raznim načinima da dodate par centimetara svojoj silueti. Upravo u tome može vam pomoći kombinezon “na preklop” (gornji dio je kreiran tako da izgleda kao da je riječ o komadu garderobe sa preklopom) i sa pojasom.

Kako bi ovaj efekat bio još bolji, možete birati i pojas u boji, a u ovom konkretnom slučaju bijeli ili žuti biće pun pogodak. Pored toga, ukoliko imate manje grudi, upravo ovaj kombinezon na preklop je kao stvoren za vas, jer će pomoći da se stvori iluzija većeg poprsja. Jedan takav možete kupiti ovdje.


Još jedna opcija, koja je isto tako zaslužna pri postizanju višeg i vitkijeg izgleda siluete, jeste i crni kombinezon koji je u gornjem dijelu ukrašen karnerima. Jednako je efektan kao i prethodno pomenuti kombinezon, a isto ga (zahvaljujući modelu) možete nositi u svim prilikama pa čak i na posao. Možete ga kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info