LINDEX: 5 prekrasnih proljetnih haljina koje su nas oduševile

0

Haljine su ženstvene, haljine su privlačne, u haljinama se osjećamo fantastično, haljine obožavamo… Sigurno je sve što smo rekle tačno, a sljedećih pet prekrasnih LINDEX haljina, koje su idealne za proljetnu sezonu, u potpunosti su nas oduševile.

Mornarski stil


Uvijek moderan i popularan, a posebno kada su u pitanju topli proljetni i ljetni dani, mornarski stil možete na više načina uvrstiti u svakodnevno stajling, bilo da se radi o neformalnim, poslovnim ili svečanim prilikama, a haljina u ovom stilu samo je jedan od načina da to uradite.

Kombinacija teget i bijelih pruga vanvremenska je klasika, a ujedno i jedna od odlika mornarskog stila, a košulja haljina ukrašena ovim prekrasnim prugama odličan je izbor za mnogobrojne prilike.

Nova crna


Apsolutno vas razumijemo ako ste pobornice i ljubiteljke komada garderobe koji su crni: oni vam mogu pomoći da vizuelno izgledate vitkije, prikrijete male nedostatke na tijelu (ako ih uopšte imate) te da ih odlično iskombinujete da svim drugim bojama.

Međutim, jednako dobro ćete uraditi i ako se odlučite za teget komade garderobe, jer se i ova boja ponaša poput crne. Upravo iz tog razloga nas je i oduševila ova teget LINDEX haljina: model i dužina odgovaraju apsolutno svim prilikama, a njena boja dozvoljava da joj dodate asesoare kakve god poželite (bijeli, žuti, boja kože pa čak i narandžasti).

Upečatljivi dezen


Jedan od najlakših načina da dobijete veoma moderno, upečatljivo i privlačno modno izdanje jeste da u svoj stajling uvrstite dezenirane komade garderobe. Naravno, uvijek je dobro biti odmjeren, kako bi cjelokupni stajling bio što skladniji pa, shodno tome, poželjno je da izbjegavate kombinovanje različitih dezena.

Jedan od načina da dobijete moderno i upečatljivo modno izdanje svakako je da birate i haljine koje su ukrašene nekom vrstom dezena. Naravno, cvijeće i tufne možete nositi uvijek, ali nešto neobičniji dezeni uvijek će skrenuti pažnju.

Moderni retro


Retro komadi garderobe veoma su popularni unazad par sezona, a trapezice i plisirane suknje definitivno prednjače u tome. Naravno, za njima ne zaostaju ni plisirane haljine, a koje su tako zgodne za mnogobrojne prilike.

Ovu LINDEX plisiranu haljinu, kod koje je plisiran samo donji dio, odnosno suknja, bez problema možete nositi i u formalnim i neformalnim prilikama, a ukoliko vas crvena baš i ne privlači, onda imate i drugu opciju, jer je dostupna i u sivoj boji.

Za sve svečane prilike


Čipka je veoma nježan i privlačan materijal i zaista bi bilo šteta da je ne uvrstite u svoj stajling, bez obzira na to da li se odlučite za komade garderobe kod kojih je čipka samo detalj ili za one koji su u potpunosti skrojeni od ovog nježnog materijala.

Kada je u pitanju ovo drugo, haljina od čipke sigurno je jedan od najboljih izbora, a upravo ovu LINDEX haljinu možete nositi u svim svečanim prilikama tokom svih sezona.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info