Pristupačni šampion – Xiaomi Redmi Note 8T

0

Sjajni Xiaomi Redmi Note 8T je telefon koji nudi nevjerovatne perfomanse po pristupačnoj cijeni i visoko podiže ljestvicu u ponudi pametnih telefona za budžetske korisnike.

Redmi Note 8T ima četverostruku kameru sa ultra-jakom rezolucijom od 48 MP za fotografije visokog kvaliteta. Takođe, vrhunski portreti, posteri i makro fotografije mogu biti u vašem albumu jer će vam širokougaoni i makro objektiv obezbijediti mnogo više od klasičnih fotografija.

Prednja kamera od 13 MP nudi vam profesionalni selfi portret sa prelijepim filterima sličnim studio efektima.

Veliki ekran od 6,3 inča velike rezolucije kreiran je da što manje zamara oči a sa Corning® Gorilla® 5 staklom telefon je zaštićen sa obje strane.

Osjetite impresivne detalje ovog telefona i prilikom igranja igrica jer procesor visokih performansi nudi izvanredno gejming iskustvo.

Veliki kapacitet baterije od 4000 mAh omogućiće dugotrajan rad i zahtjevnim korisnicima a sa 18W brzim punjenjem nećete dugo biti bez svog ljubimca.

Poručite ovaj model preko m:tel web shopa i ovog proljeća uživajte u novom telefonu.

Uz preporučenu Pretplata: M+ tarifu Xiaomi Redmi Note 8T može biti vaš po cijeni od samo 29,16 KM a ostatak platite na rate od 5,08 KM.

Za više informacija o m:tel ponudi pametnih telefona posjetite m:tel sajt ili pozovite 08005000.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info