3 najmodernije boje koje trebate nositi ovog proljeća

0

Proljetna sezona uvijek sa sobom donosi nove boje, a sljedeće tri su veoma lijepe, moderne i ultra popularne. Evo o kojim bojama je riječ.

Boja godine


Ove godine to je (konačno!) boja koja je odlična za kombinovanje sa svim drugim bojama: plava. Možete je pronaći u više verzija, od tamnije od svjetlije, a nećete pogriješiti sa bilo kojom.


Plavu možda i najčešće viđamo u odnosu na druge boje, a “krivac” za to su, uvijek popularne, farmerice koje veoma rado nosimo u svim neformalnim prilikama. Zapravo, ovo je komad garderobe na koji plavu najlakše možete uvrstiti u svakodnevni stajling.


Međutim, ova boja našla je svoj put i do svih drugih komada garderobe i asesoara, a ono što je najbolje jeste što je ona neutralna i tako dobro je možete iskombinovati sa gotovo svim drugim bojama, ali i nositi u svim prilikama.

Proljetna svježina


Ako vam je cilj da ove proljetne sezone unesete promjene u svoj svakodnevni stajling ta da ga osvježite kao nikada ranije, onda birajte komade garderobe koji su u nijansama menta zelene. Ova boja je veoma blaga, a može vam pomoći da u potpunosti osvježite stajling ovog proljeća, kao nijedna druga.


Mada se može smatrati kako je menta zelena i pomalo rizična za kombinovanje, zapravo je upravo suprotno: ova pastelna boja odlično se slaže sa svim neutralnim bojama, a ako ste dovoljno odvažne, kombinujte je i sa bojama koje dolaze iz svijetlog i vatrenog spektra.


Bilo da se odlučite za pantalone, suknju ili bluzu u ovoj boji, budite spremne na to da ćete privući pažnju – menta zelena veoma je upečatljiva i iako je po svojoj prirodi blaga i nježna, ipak će vas dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavite.

Nježna i romantična


Ona je tako romantična i ženstvena i upravo zbog toga ne čudi što je čest izbor mnogih žena. Puder ružičasta je sve samo ne nezanimljiva – zapravo, možemo reći kako je ovo jedna od onih boja koje se mogu dobro iskombinovati sa svim drugim bojama, a uvijek će vam podariti ženstven stajling.


Puder ružičasta je, takođe, veoma popularna tokom proljetne sezone, a u svoj stajling je možete uvrsiti na tako mnogo načina, bilo da birate komade garderobe, asesoare ili obuću u ovoj nježnoj i privlačnoj boji.


Možda i najbolje od svega je to što puder ružičastu možete nositi u svim prilikama, upravo iz razloga što je veoma blaga i nježna, uvijek privlači pažnju, a nije “napadna”. Takođe, možete je nositi i u svečanim prilikama, a haljina od puder ružičaste čipke svakako je fenomenalna opcija. Ma, san snova!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info