Vaga: Sedmični horoskop za period od 11.05.2020. do 17.05.2020.

0

Posao. Neprijatni razgovori ili totalna neorganizovanost u obavljanju obaveza jeste ono što vas očekuje u prvim danima ove sedmice. Ipak, vrlo brzo ćete se vi povratiti i uhvatiti ritam koji vam je potreban.

Ulazak Marsa u vaše polje poslovne svakodnevnice i obaveza aktivira dugotrajan vremenski period koji treba da raščisti mnoge poslovne nedoumice kod vas. Ono što vas ovih dana izuzetno služi jesu kreativnost i inspiracija pa planirajte, tražite nova rješenja za stare probleme.

Ljubav. Vaša vladarka Venera u ovoj sedmici stoji, a zajedno sa njom stojite i vi. Mnogo je nedoumica i nesigurnosti u glavama zauzetih Vaga u ovom periodu – kovitla se gomila pitanja na koja morate sami sebi dati odgovore, a trenutno niste sigurni da li ste na pravom putu.

U svakom slučaju, nije vrijeme za neke drastične presjeke, promjene ili iznošenje na dnevni red pitanja koja vas muče. Sačekajte, osluškujte još malo sebe. Pustite vrijeme da vam da putokaze.

Slobodne Vage, to što hoćete – o tome sada možete samo da sanjate, maštate, pravite planove. Da konkretno radite ili pokrećete još uvijek ne možete ništa.

Hrana. Vaša ishrana u ovoj sedmici zavisi prvenstveno od toga kako ćete se osjećati. Pošto ćete mijenjati raspoloženje minimum tri puta dnevno, nije ni čudno što će apetit vrlo varirati. U jednom momentu ćete tješiti sebe slatkišima, u drugom nemati želje ni za kakvim jelom.

Novac. Pare vam brzo izlaze iz novčanika. Šteta samo što istom brzinom i ne pune taj isti novčanik.

Zdravlje. Problemi sa kožom, alergijama, hormonima, krvnim sudovima i pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info