Škorpija: Sedmični horoskop za period od 11.05.2020. do 17.05.2020.

0

Posao. Prilično vam je dosta nekih osoba, nekih obaveza, nekih poslova. Zato nije ni čudo što će mnoge Škorpije debelo zatalasati poslovne vode tokom ovog perioda. Svadljivi ste i samo čekate da vas neko čačne kako ne treba da biste mogli da izbacite sve nagomilane frustracije koje nosite.

S druge strane, imate odlične aspekte da energiju usmjerite u konstruktivne, kreativne i vrlo isplative poslove i projekte. Da se vratite čak i na neke poslove koji su se u prošlosti pokazali kao pravi za vas.

Ljubav. Pokušavate da riješite pitanja, probleme i nedoumice koje postoje u vašoj emotivnoj priči. Mnogi od vas mogu se u prvoj polovini ove sedmice odlučiti da funkcionišu u varijanti: „Što na umu, to na drumu“.

Ipak, samo će neki od vas dobiti razrješenja koja su im potrebna – neki raščistiti pa čak i prekinuti vezu u kojoj su. Drugi će pak samo da se upletu još više i na kraju će shvatiti da nisu riješili ama baš ništa. U svakom slučaju, poželjno je i potrebno da kažete ono što imate i što vas muči – pa kakav god rezultat bio.

Slobodne Škorpije, ušli ste u vrijeme zanosa, romantike, tajni i ljubavnih dubina. Sa srećom vam bilo…

Hrana. Vaš apetit će zavisiti i od toga kako se osjećate, ali prvenstveno od toga koliko ste aktivni, misaono ili fizički. Kada upadnete u neku od statičnih faza, bićete skloni slatkišima i jakoj hrani, dok ćete u fazi pokreta biti uravnoteženi po pitanju ishrane.

Novac. Finansijski prilivi će se pokrenuti u većoj mjeri od sredine sedmice.

Zdravlje. Sam početak sedmice će biti obilježen pojačanim zdravstvenim problemima. Nervozom, oscilacijama pritiska, čak postoji mogućnost i za povrede.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info