Ribe: Sedmični horoskop za period od 11.05.2020. do 17.05.2020.

0

Posao. Riješili ste da pokrenete sve ono što je bilo u zastoju. Riješili ste da kažete ono što mislite i uradite ono što je potrebno. Nemate namjeru više da stojite i da se nervirate, već ćete se baciti u akciju.

Naravno, očekujte da će prvi dani ove sedmice, baš zbog ovakvog vašeg načina funkcionisanja, biti prilično napeti, ispunjeni nervozom i stvarima koje morate obavljati u hodu, ali vi ćete se ipak osjećati dobro! Puni energije, puni poleta i ponovo spremni da budete pravi pokretač u vašem poslovnom okruženju.

Ljubav. Unutrašnji pritisak i nervoza, koji kod vas postoje već poduži vremenski period, moraće početkom ove sedmice da budu „izbačeni“, naravno, na vaše voljeno biće. Moraćete da kažete, pokažete i uradite ono oko čega se lomite odavno.

Malo je vjerovatno da će doći do bilo kakvih prekida – prije izgleda da će ovo samo doprinijeti da se raščisti teren i bolje vidi sve ono što postoji između vas i partnera. Krenuli ste u velike ljubavne bitke i nemate namjeru da odustanete dok ih ne riješite.

Slobodne Ribe, do sada su u igri bili samo snovi i romantika, a sada ste u periodu kada su moguće i konkretne akcije.

Hrana. U vaše polje ličnosti u ovoj sedmici ulazi Mars koji treba da vam u narednom periodu donese veću aktivnost, više i brže trošenja i jaču energiju. Baš iz tog razloga, potrebni su vam proteini iz mesa, ribe, jaja, potrebno vam je dosta svježeg voća i povrća. Imaćete pojačanu potrebu za začinjenijom hranom.

Novac. Onako, nije bajno, ali nije ni loše.

Zdravlje. Moguće su povrede i treba biti više oprezan i u saobraćaju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info