Lav: Sedmični horoskop za period od 11.05.2020. do 17.05.2020.

0

Posao. Neka forma sukoba ili nervoze je evidentna sa poslovnim saradnicima ili čak nadređenima – ukoliko ne budete pronašli drugačiji model ponašanja i bili spremniji za kompromis.

Ipak, ovo talasanje je samo na početku sedmice – ostatak perioda već donosi stabilnije i efikasnije funkcionisanje. Posvetićete se onome što je dugo bilo na čekanju ili ćete nastaviti tamo gdje ste stali prije mjesec ili dva. Kako dani budu odmicali, dobijaćete dodatni polet i energiju.

Ljubav. Saturn u polju partnerstava kreće retrogradnim hodom od ponedjeljka, bacajući akcenat na sve ono što ste u svojim vezama učinili u prethodnim mjesecima. Ulazite u period u kojem ćete se vraćati na teme i dileme koje su već neko vrijeme aktuelne u vašim emotivnim relacijama.

Jedno od bitnih pitanja možete privesti kraju već tokom ove sedmice. Izlazak Marsa iz vašeg polja partnerstava, u srijedu, ipak ukazuje na mirniji i stabilniji period pred vama.

Slobodni Lavovi, sve ono što se vezuje za kontakte sa suprotnim polom, pa i Jupiter, kao vladar polja ljubavi, sada se kreće unazad. Vrijeme je da se prošlost rješava.

Hrana. Od sredine ove sedmice Lavovi će biti u znatno boljoj energiji – i okolnosti će se promijeniti oko vas nabolje, donoseći vam lakše funkcionisanje i, naravno, bolji apetit. Samo malo ćete imati problem zbog potrebe za začinjenijom hranom – inače ste po pitanju hrane super!

Novac. Trošak ili neplanirani izdatak početkom sedmice.

Zdravlje. Nervoza i stres mogu pojačavati zdravstvenu problematiku. Smirite se, opustite se više.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info