Jarac: Sedmični horoskop za period od 11.05.2020. do 17.05.2020.

0

Posao. Definitivno se neke situacije u poslovnom segmentu, značajnije pokreću od samog početka ove sedmice. Kod nekih od vas će to ići lagano, kod drugih burno i bez najava, ali u svakom slučaju, na koji god način, situacije vas uvode u period koji je aktivniji i ispunjeniji poslovnim prilikama, dogovorima i kontaktima.

Ukoliko je potrebno da donesete neku odluku, ako je ikako moguće, sačekajte drugi dio sedmice, jer ćete tada imati jasniju sliku, a i vi ćete biti realniji, hladnokrvniji i praktičniji.

Ljubav. Partner će svojim ponašanjem, postupcima ili riječima tražiti od vas da se neke stvari promijene. Trebalo bi da se zapitate šta možete učiniti i poboljšati odnos, ali prvenstveno bi trebalo da prihvatite da postoji vaš dio odgovornosti za trenutno stanje.

Vaš vladar Saturn kreće retrogradnim hodom u ponedjeljak i, zajedno sa njim, morate se vratiti korak unazad i razmisliti o svemu što ste u proteklom periodu uradili za svoju emotivnu priču. Ili protiv nje.

Slobodni Jarčevi, vaš ljubavni život se ovih dana uglavnom svodi na maštanja i planiranja, dok će konkretnih dešavanja biti malo.

Hrana. Izlazak Marsa iz polja ishrane donijeće da prestanete da jedete na nervnoj bazi, da se impulsivno bavite spremanjem hrane i da se više posvetite fizičkoj aktivnosti. Bazirajte svoju ishranu više na svježem povrću, izbjegavajte tijesto i suvomesnate proizvode.

Novac. Ne opuštajte se previše, kada je trošenje novca u pitanju.

Zdravlje. Što više budete aktivni, bolje ćete se osjećati.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info