Djevica: Sedmični horoskop za period od 11.05.2020. do 17.05.2020.

0

Posao. Neočekivane promjene i tenzija, koja može postojati početkom sedmice u vašem poslovnom segmentu, izgledaće kao potpuni gubitak kontrole sa vaše strane i vođenje situacije u nekom nepredviđenom pravcu.

Vjerovali ili ne, i pored burnog početka, više je nego izvjesno da sve ono što će se dešavati do polovine sedmice jeste nešto što je izuzetno povoljno po vas, samo ćete to shvatiti nešto kasnije. Ova sedmica vas usmjerava baš na onu stranu na kojoj je potrebno da budete – prihvatite igru.

Ljubav. Ukoliko budete na silu pokušavali da raščistite odnose ili da pokrenete pitanja koja vas muče u vezi partnera i njegovog ponašanja, vrlo lako se može dogoditi da sami sebe sapletete i samo isprovocirate sopstvenu nervozu.

Koliko god da vam je to mučno, pokušajte da pustite da voljena osoba sama kaže šta ima. Međutim, mora se priznati da će mnoge Djevice u emotivnim vezama baš tokom ove sedmice čuti stvari od partnera koje im se ne dopadaju. Probajte da iskulirate i da ne talasate dodatno.

Slobodne Djevice, eventualno mogućnost za neku kombinaciju ili avanturu, a i to je slabo, iskreno.

Hrana. Vi se još uvijek niste vratili u balans po pitanju ishrane – ili nemate apetita ili jedete uglavnom ono za šta znate da vašoj osjetljivoj probavi baš i ne prija. Ipak, pošto se od sredine sedmice ipak osjećate dosta bolje i ishrana će polako doći u normalu.

Novac. Pojačani troškovi su nešto na šta se morate pripremiti.

Zdravlje. Nervoza i mogućnosti za sitnije povrede.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info