Blizanci: Sedmični horoskop za period od 11.05.2020. do 17.05.2020.

0

Posao. Ne budite početkom sedmice svadljivi ukoliko stvari ne idu onako kako ste vi zamislili. Ukoliko baš sada od ponedjeljka ponovo počinjete sa radom, tih prvih par dana vam baš neće prijati i trebaće vam vremena da se prilagodite okolnostima.

Ulazak Marsa u vaše polje karijere ukazuje i na moguće nesporazume sa nadređenima pa gledajte da to izbjegavate. Situacije na poslu neće ići po vašim željama i neće se truditi da vam olakšaju, ali pronaći ćete inspiraciju – samo je potrebno da se prilagodite.

Ljubav. I vaš vladar Merkur odmah u ponedjeljak uveče ulazi u vaš znak, gdje ga već čeka Venera. Dobićete dodatni motiv za djelovanje u emotivnim odnosima, ali mora se priznati da će u postojećim vezama uglavnom da se pokrene samo priča.

Dakle, onaj ljubavni segment trenutno je neaktivan ili vi nemate dovoljno inspiracije da ljubavlju bavite. Daj da pričamo o svemu ostalom, a emocije neka malo sačekaju!

Što se tiče slobodnih, evidentno je da ćete se dodatno pokrenuti prema suprotnom polu (i on ka vama, naravno), ali za sada tu nema nekih posebnih ostvarenja. Kao da se samo „ispipava“ teren.

Hrana. Prošle sedmice ste imali pun Mjesec u polju životnih navika, što uvijek govori o tome da ste stigli do perioda kada je potrebno napraviti promjene i poboljšanja. U danima koji su pred vama ćete imati jednostavnije obroke, ali će vaša slaba tačka i dalje ostati previše slatkiša i grickalica.

Novac. Koliko god planirali, ispada da uvijek potrošite više nego što ste zamislili.

Zdravlje. Moguće su povrede, naročito ekstremiteta. Nešto pojačana nervoza.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info