Bik: Sedmični horoskop za period od 11.05.2020. do 17.05.2020.

0

Posao. U poslu nećete biti zakočeni, mada će uglavnom drugi ljudi i dešavanja da vas pokreću i tjeraju da se aktivirate. Sa nadređenima ćete konačno uspjeti da pronađete zajednički jezik, iako ćete i dalje smatrati da se stvari rade na pogrešan način.

Neki od vas će na dosta napet i nervozan način ući u ovu sedmicu, baš zbog odnosa sa autoritetima, ali će se ova tenzija brzo stišati i splasnuti. Pred vama su prilično neinspirativni dani u kojima ćete uglavnom odrađivati ono što imate od obaveza.

Ljubav. Vaša vladarka Venera, i pored retrogradnog zaokreta sredinom ove sedmice, stoji i više je nego izvjesno da ćete i vi u svojim emotivnim relacijama biti bez nekih velikih dešavanja, bez velikih pokreta i promjena.

Činiće vam se kao da sa strane posmatrate sopstveni ljubavni život, a to ni neće biti neka spektakularno interesantna predstava, jer se realno ništa ne dešava, sve je u sferi razmišljanja, maštanja, preispitivanja.

Tu i tamo bljesnuće pokoji zanimljiv detalj, čisto da vam da naznaku šta će se u narednim sedmicama i mjesecima dešavati kod vas. Potpuno je sve isto i za zauzete i za slobodne.

Hrana. Neadekvatan način ishrane, u proteklom periodu, doveo je ili do povećanja težine ili do sitnije zdravstvene problematike. Sada bi bilo dobro i jedno i drugo regulisati jednostavnijim, svedenijim, a češćim obrocima.

Novac. Trošak ili neki problem s novcem, početkom sedmice, može vas neprijatno iznenaditi.

Zdravlje. Umor, pospanost, a kod nekih od vas problemi sa venama, limfnim čvorovima, alergijama, pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info