Večeras: Pun Mjesec u znaku Škorpije i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Mnogo želja i strasti pokreće ovaj pun Mjesec u Škorpiji. Dosta pozitivne energije je u nama, što može ispuniti naše želje i pokrenuti mnoge povoljnosti na našem životnom putu. Kada su emocije i ljubav u pitanju, ovaj Mjesec ih pojačava pa strasti i romantika se umnožava. Mnoge osobe postaju svjesne svojih najdubljih želja pa se bore za njih na sve ili ništa, što je svojstveno za Škorpije i pun Mjesec u njima.

Pun Mjesec će praviti lijep trigon s Neptunom iz Riba što će mnogim osobama pomoći da se izbore s nekim problemima.

Intuicija je na visokom nivou i najdublja duhovnost se budi. Pojedine osobe, koje mogu ući u neki nesporazum ili ako isti postoji odranije, sada ga mogu riješiti uz kompromis, neki vid saradnje pa čak mogu i oprostiti, što nije svojstveno Mjesecu u Škorpiji. Ali ipak je Neptun upleo svoje prste u sve najdublje emocije i praštanja.

Pun Mjesec se samo jednom godišnje događa u Škorpiji pa bi bilo dobro, uz naklonost Neptuna, da transformišete svoj put koji vam nije davao svrsishodnost u životu. Mnoge osobe sada se zbližavaju i kreću nekim novim životnim putem dok se pojedincima ispunjavaju najdublje želje o kojima sanjaju već dugo.

Ovaj puni Mjesec od nas traži duboke promjene – da nešto bukvalno nestane da bi se kao feniks iz pepela uzdigli i ponovo rodili.

Evo šta ovaj puni Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem osmom polju što može uticati na vaše želje. Mnogi Ovnovi mogu definitivno iskristalizovati svoje želje.

Stara vjerovanja mogu ostati u prošlosti, a što vam donosi mnogo bolju budućnost.

Bik


Dragi Bikovi, vama se ovaj puni Mjesec događa u vašem sedmom polju što će dosta uticati na partnerske odnose. Vrijeme je da se vaše želje realiziraju, a kako vi sumnjate, još ste dodatno nemirni i puni strahova.

Opustite se i ne kočite na putu svoje sreće. Samo hrabro i puni samopouzdanja naprijed.

Blizanci


Dragi Blizanci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem šestom polju posla, svakodnevnice i zdravlja. Sada možete dobiti lijepe vijesti, kada su finansije u pitanju.

Pojedini Blizanci dobijaju i neočekivani novac, dok će se pojedinim nuditi razne mogućnosti za zaradu.

Rak


Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem petom polju ljubavi, djece, zabave.

Kako je Mjesec vaš vladar, a pun kod vas uvijek izazove uzburkane emocije, onda je najbolje da se vi opustite i prepustite bez većih emotivnih oscilacija.

Lav


Dragi Lavovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući koja je vezana za korijene, roditelja, porodicu, dom.

Mnogim Lavovima mogu se pojaviti neke misteriozne osobe ili događanja, što vas može dodatno zainteresovati, posebno ako je neko ko vas tajno obožava.

Djevica


Drage Djevice, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj trećoj kući koja je vezana za komunikaciju, rodbinu, komšiluk, učenje, saobraćaj.

Svakako trebate paziti šta komunicirate i s kim. To je posebno naglašeno kada su tajne u pitanju, u smislu da se vi povjeravate ili da neku tajnu saznate.

Vaga


Drage Vage, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem drugom polju finansija, imetka i drugih materijalnih dobara.

Sve što ste radili posljednjih mjeseci i osjećali, kada su finansije u pitanju, sada se pokazuje da je bilo ispravno. Predstoji dobitak.

Škorpija


Drage Škorpije, kod vas se ovaj pun Mjesec događa jednom godišnje, što će vam donijeti veliki duhovni rast i promjene.

Ništa više poslije promjene vam neće biti isto, jer se oslobađate svih kočnica, prošlost ostaje iza vas, a vi koračate nekim lijepim novim putevima.

Strijelac


Dragi Strijelci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj dvanaestoj kući vaše duše duhovnosti i svega što je unutar duše zakopano.

Vrijeme je da izbacite van sve što vam nije potrebno i što vas čini opterećenima, da bi krenule pripreme za neke nove životne puteve.

Jarac


Dragi Jarčevi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem jedanaestom polju, što je bitno za druženja, grupe, timove, prijatelje i neke nade, želje.

Obratite pažnju ako ste mnogo vjerovali drugim ljudima, posebno onima koji to ne zaslužuju – sada se može pokazati da ste pogriješili. Želje i strasti se bude.

Vodolija


Drage Vodolije, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem desetom polju karijere, jednog roditelja pa se tu energija punog Mjeseca ispoljava.

Mnoge Vodolije sada mogu imati veliku strast i želju za uspjehom, moći i velikim zaradama novca pa izbjegavajte opasnosti kada je u pitanju brza zarada.

Ribe


Drage Ribe, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem devetom polju, što će vam davati neki vid misterioznosti.

Strasti koje se pokreću i gore iznutra, ubrzavaju rad vašeg srca. Strahu sada nije mjesto u vašem srcu, samo hrabro naprijed pa šta bude.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info