Vodolija: Sedmični horoskop za period od 04.05.2020. do 10.05.2020.

0

Posao. Štagod da radite, kasnite. A to kašnjenje je vjerovatno iz razloga što uporno hoćete da stvari radite na svoj način i ne odustajete od toga. Promjena dolazi u poslovnom segmentu i ta promjena vam neće prijati ukoliko ne smirite svoje nemire i ne prilagodite se onome što se od vas traži.

Trenutno ste izgubili onaj vaš polet, elan, kreativnost – uglavnom otaljavate obaveze i gledate da što prije pobjegnete od njih. Autoriteti i saradnici vrše pritisak na vas i to vam se nimalo ne dopada.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem polju statusa ne govori samo o poslu, već i o vašem emotivnom statusu i poziciji. Neke Vodolije su trenutno na velikoj emotivnoj raskrsnici i čak neće biti čudno ukoliko neki odnosi prestanu da postoje.

Međutim, mora se reći da postoji velika šansa da sve ovo donese samo trenutnu oscilaciju i brzo vraćanje u normalu. Do prekida će doći samo i isključivo ukoliko vi budete potencirali na tome i ne odustajali.

Slobodne Vodolije – više ne znate šta da mislite o osobi koja vam se dopada. Kao da ste u nekom vakuumu – sve se vrti oko mašte i osjećanja, a realizacije ni od korova.

Hrana. Više mliječnih proizvoda, koje možete kombinovati i sa svježim voćem i sjemenkama pa praviti ukusne, zdrave, ali i energetski jake šejkove. Neka začina bude što manje, pogotovo izbjegavajte ljuto. Izbjegavajte mesne prerađevine i grickalice.

Novac. Bolje finansije u drugom dijelu sedmice.

Zdravlje. Uglavnom korektno, iako se vi ne osjećate baš savršeno dobro.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info