Rak: Sedmični horoskop za period od 04.05.2020. do 10.05.2020.

0

Posao. Sve se još tokom prošle sedmice skockalo da vam donese promjenu i pokret u poslovnom segmentu. Međutim, iz nekog samo vama znanog razloga, moguće je da ćete tek u drugom dijelu ove sedmice zaista napraviti pravi iskorak.

Još uvijek niste sigurni šta da uradite po nekim pitanjima – moguće je da treba definisati neke saradničke odnose, vidjeti da li možete da računate na neke ljude ili ne. To još uvijek ostaje da visi u vazduhu i moguće je da ćete baš konkretno ove situacije dodatno odložiti.

Ljubav. Mir i harmonija u vašim emotivnim relacijama zavisiće od toga kako se vi osjećate. I pored punog Mjeseca u znaku Škorpije, šansa za taj vaš dobar osjećaj postoji, pogotovo ako energiju usmjerite na strast, na neke lijepe, kvalitetne i aktivne promjene u odnosu.

Pronađite način da voljenoj osobi pokažete koliko je zaista volite – i riječju i djelima.

Slobodni Rakovi, taj isti pun Mjesec, u polju ljubavi, govori o tome da postoji osoba ka kojoj vaše misli lete. No, od tog „letenja misli“ teško da ćete imati vajde. Poenta je u tome da vi razmišljate, ali ne radite ništa konkretno. A druga strana takođe ćuti.

Hrana. Znate i sami da kada god je pun Mjesec na nebu (a pogotovo sada ovaj u znaku Škorpije i vašem polju ljubavi), vi upadnete u neko čudno raspoloženje i onda sjednete i počistite svaku fioku sa slatkišima. Pokušajte da sada to izbjegnete – prijaće vam morska ili riječna riba i gomila salata.

Novac. Nije sjajno, ali ste ipak u prilično stabilnoj situaciji.

Zdravlje. Uglavnom dobra zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info