Lav: Sedmični horoskop za period od 04.05.2020. do 10.05.2020.

0

Posao. Sedmica za pravi poslovni pokret. Još uvijek su ovdje vaši koraci lagani, oprezni, još uvijek niste u pravom radnom raspoloženju i funkcionišete kroz težinu, ali ipak možemo da kažemo da je došlo vrijeme da ozbiljnije prionete na posao.

Odnos sa autoritetima će biti povremeno kompleksan i trebaće vam više truda i snage, ali ćete se na kraju razumjeti i naći kompromis. Organizacija vam neće biti savršena – koliko god da vam se žuri, nemojte trčati pred rudu, ali ni požurivati one koji su oko vas.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem polju doma upozorava i Lavove i njihove partnere da u ovoj sedmici ne talasaju baš mnogo. Nezadovoljstvo, koje je vremenom nakupljeno, može biti izbačeno na površinu i iako možda neće dovesti do nekih ozbiljnijih problema, ipak će stvoriti negativnu atmosferu u vašem odnosu.

Ovo nisu dani da se izađe sa nekim konkretnijim odlukama i izjavama, pogotovo ako o njima niste dobro promislili ili su one izrečene u brzini, impulsu.

Slobodni Lavovi – rascjep između želja i mogućnosti sve više će biti prisutan i sve više ćete ga osjećati.

Hrana. Za Lavove dajte malo konkretniju hranu u ovoj sedmici! Sve je to lijepo – taj zeleniš, povrće i tako to, ali sada vam je stvarno potrebno meso. Svih vrsta, na sve načine – ako nema mesa, može da prođe i riba, ali da se više začini i jače ispeče…

Novac. Niste trenutno zadovoljni finansijama. Sve se pokreće previše sporo.

Zdravlje. Pomalo ste tromi, ali se generalno gledano osjećate dobro.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info