Djevica: Sedmični horoskop za period od 04.05.2020. do 10.05.2020.

0

Posao. Generalno gledano, u ovoj sedmici će sve ono što je vezano za posao ići dosta mirno. Postoji šansa da ćete zabiti glavu u obaveze i nećete obraćati pažnju ni na šta oko sebe. To je možda i ono što vam se preporučuje.

Sve ono što biste u ovoj sedmici željeli da pokrećete ili da mijenjate, budite sigurni da ćete se suočavati sa preprekama, sa usponima i padovima. Najviše ćete vremena izgubiti na papirološka pitanja – kao da su se neke stvari nagomilale i da sada morate da ih rješavate.

Ljubav. Sve se pomijera, samo vaš osjećaj po pitanju partnerstva u kojem ste stoji zakucan i dalje. U jednom trenutku vam se učini da je tu sve u redu, u drugom debelo analizirate ponašanje voljene osobe i tu vam nešto ne miriše baš kako treba…

Vrlo je moguće da ćete u drugom dijelu sedmice pokrenuti razgovore baš o tome što vas žulja, ali ili vam se odgovor nimalo neće dopasti ili na kraju nećete dobiti ništa konkretno.

Slobodne Djevice, koliko god da vam se neko dopada, nemate trenutno pravu sliku o ovoj osobi i nije sigurno da je za vas najpametnije da žurite u emotivnu priču. Sačekajte malo.

Hrana. Ova sedmica će, nažalost, donijeti da Djevice uglavnom konzumiraju ono za šta sigurno znaju da im ne prija. Bilo da je u pitanju brza hrana, previše suvomesnatih proizvoda, zatrpavanje slatkišima, mnogo začina – ono što bi trebalo da jedete, kao što je povrće i voće, nekako ćete zaobilaziti.

Novac. Uglavnom se snalazite i imate taman onoliko koliko vam treba.

Zdravlje. Fizički ste dobro. Mogući su problemi sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info