Blizanci: Sedmični horoskop za period od 04.05.2020. do 10.05.2020.

0

Posao. Vrijeme je da se stvari pokrenu, da se krene iznova. Ipak, kod vas postoji određeno oklijevanje, nesigurnost pa ćete u ovoj sedmici funkcionisati po principu korak naprijed, korak nazad.

Pun Mjesec u vašem polju poslovne svakodnevnice nagovještava da ste stigli do kraja jednog perioda i da je vrijeme da nastavite tamo gdje ste zaustavljeni. Evidentno je da kod vas nema prave volje i djela, bar onih istinskih. Sve ste vi u svojoj glavi složili savršeno, samo je potrebno da to zaista i uradite.

Ljubav. Venera u vašem znaku sve više usporava i nije u nekoj bajnoj poziciji, ali to je ipak Venera i svakako će vam, možda uz nešto više truda nego u proteklim sedmicama, donijeti korektan odnos sa voljenom osobom.

Dobro, možda nećete imati baš toliko volje i pozitivne energije da se bavite partnerom, ali ćete pronalaziti motive u sebi. Bolje ćete se osjećati ukoliko kao par budete imali više aktivnosti, druženja, zajedničkih akcija.

Slobodni Blizanci, nastavak neke komunikacije ili flertovanja, koja je u proteklom periodu počela, sada zavisi samo od vas. Ako je to ono što želite, pokrenite je.

Hrana. Svježe povrće, naročito ono zelenolisno, sada je obavezna stavka kod vas, kada je ishrana u pitanju. Takođe, trebalo bi i da unosite dovoljno voća, naročito narandži ili bobičastog voća. Izbjegavajte mesne prerađevine i u širokom krugu zaobilazite slatkiše i grickalice.

Novac. Novac koji očekujete stiže u drugom dijelu sedmice.

Zdravlje. Fizički ste uglavnom dobro. Stres stoji ispod površine.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info