Dnevni horoskop za 01.05.2020.

0

Ovan


Današnji dan namijenjen je ispunjavanju dužnosti, iako biste vi daleko radije potrošili nešto vremena na prijatelje i druženje. Ako ste dobri u organizaciji, moglo bi vam se posrećiti da uspijete izbalansirati obje stvari i ugoditi i sebi i drugima.

Bik


Mašta će vas danas odvesti na daleka putovanja, ali pripazite da ipak barem djelimično ostanete na zemlji kako biste mogli završiti neke stvari koje će vam pasti u krilo iznenada. Ma kako bili ljuti zbog toga, uradite najbolje što možete – nikad ne znate šta vam kvalitet može donijeti.

Blizanci


Puno posla i malo vremena za sebe očekuje vas i na neradni dan, ali već ste navikli na jači tempo života pa vam to neće predstavljati problem. Ono što će vas mučiti je činjenica da nadređeni ne prepoznaju vaš trud.

Rak


Jedino što vam sada stoji na putu ste vi sami, to jest nepovjerenje u vlastite mogućnosti i sposobnosti. Takav pristup danas bi vam mogao naštetiti, jer indirektnu ponudu nećete shvatiti dovoljno ozbiljno.

Lav


Mars prilično utiče na vaše raspoloženje i čini vas lagano nervoznima, a idealan način da to izbacite iz sebe bio bi novi režim vježbanja i podizanja fizičke kondicije na novi nivo, koji će vam omogućiti kvalitetniji život.

Djevica


Preplavila su vas osjećanja pa započnite dan malo kvalitetnijim i dužim druženjem sa porodicom. Već su vas pomalo i zaboravili, jer ste toliko zauzeti sobom i svojim poslom i karijerom da bi se moglo reći da ste ih zanemarili.

Vaga


Okolina vas doživljava drugačije nego što to mislite, što će danas naročito doći do izražaja. Nemojte biti svadljivi ili uvrijeđeni nego razmislite zbog čega vam se to događa u zadnje vrijeme i korigujte neke modele ponašanja koje često koristite.

Škorpija


Sreća je na vašoj strani, ali pitanje je jeste li toga svjesni. Naime, signali su malo zamućeni i nejasni, tako da jednostavno ne vjerujete da su upućeni vama. E pa jesu – pa zgrabite priliku sa obje ruke.

Strijelac


Bilo bi dobro malo proširiti krug prijatelja, jer ćete danas upoznati tamniju stranu nekih odnosa u koje biste se zakleli da su sjajni. Obično ste spremni brzo oprostiti, ali ovaj put nećete biti tako blagonakloni, najviše zbog povrijeđenog ega.

Jarac


Neki ljudi jednostavno vam ne izlaze iz glave, tako da vam se istorija ponovno događa, na vaš užas. Zato, raskrstite već jednom s avetima prošlosti koje vam mogu pokvariti sve što ste od tada uspjeli uraditi.

Vodolija


Ne odugovlačite, nego navalite svom snagom uz podršku Marsa i probijte neke blokade koje vam smetaju i ne dozvoljavaju vam da krenete dalje. Začarani krugovi se razbijaju, kao što znate pa zato, čekić u ruke ili meda na jezik i krenite naprijed.

Ribe


Dosta vam je svađa i konfrontacija, ali nemojte popustiti ovaj put. U pravu ste, niko vam to ne može osporiti i potrudite se da svi saznaju relevantne činjenice kako biste dobili podršku koja vam je ponekad potrebna.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info