m:tel IPTV vam u maju poklanja besplatan HBO Premium paket

0

Iskoristite vrijeme provedeno u kući uz najkvalitetnije TV sadržaje

Pored već otključanih dodatnih kanala i videoteka u okviru m:tel IPTV-ja, čije će vam besplatno gledanje m:tel omogućiti i tokom mjeseca maja, u danima koje najviše provodite u kući, od sada uživajte i u besplatnim sadržajima HBO i Cinemax  kanala i HBO videoteke.

HBO Premium promo paket od 1. maja možete besplatno da aktivirate putem svog daljinskog upravljača odlaskom u IPTV Shop, a krajem mjeseca, ukoliko ne budete htjeli da i dalje pratite ove sadržaje, možete ga deaktivirati  na isti način, jer promo period traje u toku maja.

A šta je to novo što vam HBO donosi u maju?

Seriju „Gospođa Amerika“ čije se četiri epizode već nalaze u HBO videoteci, a nove epizode emituju se svakog petka od 21.00 na kanalu HBO.

„Gospođa Amerika“ je istinita priča o pokretu za ratifikaciju Amandmana o jednakim pravima i antikampanji koju je predvodila Filis Šlafli, lepotica koja je postala konzervativna aktivistkinja, a koju u seriji glumi dvostruka dobitnica Oskara, Kejt Blanšet. Iz perspektive žena iz tog doba – kako Šlaflijeve, tako i feminiskinja Glorije Stajnem, Beti Fridan, Širli Čizom, Bele Abzug i Džil Rakelshaus – serija istražuje kako je jedan od najžešćih okršaja u kulturološkim ratovima sedamdesetih godina 20. vijeka iznjedrio Moralnu većinu i zauvijek promijenio političku scenu.  

Finalna epizoda 3. sezone serije „Zapadni svijet“ emitovaće se 4. maja u 20.00 čavsova na kanalu HBO, a sve epizode dostupne su i u HBO videoteci.

Serija zasnovana na istoimenom filmu Majkla Krajtona iz 1973. godine predstavlja mračnu odiseju o razvoju vještačke svijesti i evoluciji grijeha – istražujući svijet u kom svaki ljudski apetit, koliko god plemenit ili izopačen bio, može biti zadovoljen. Pažljivo osmišljen i vješto dizajniran, Zapadni svijet nudi posjetiocima jedinstven i sveobuhvatan svijet u kom imaju slobodu da postanu ono što su oduvijek željeli. Bez pravila, bez zakona, bez osude. Život bez ograničenja.

Utorkom od 21.00 časova na kanalu HBO možete da gledate i nove nastavke druge sezone serije „Moja genijalna prijateljica“. Za nestrpljive, sve epizode nalaze se i u HBO videoteci.

„Moja genijalna prijateljica“ je priča o starijoj ženi, Eleni Greko, koja, nakon što njena najbolja prijateljica Lila nestane, počinje da piše priču o njihovom dugom prijateljstvu. Priča počinje na opasnim ulicama Napulja 1950-ih. Druga sezona zasnovana je na drugoj knjizi svjetski popularne Napuljske tetralogije Elene Ferante – „Priča o novom prezimenu“. Počinje tačno tamo gdje se prva sezona završila. Lila i Elena imaju 16 godina. Lila se tek udala, ali vjeruje da je izgubila svoj identitet nakon što je uzela muževljevo prezime. Elena nastavlja školovanje i spremna je da napusti grad kako bi pohađala Univerzitet u Pizi.

Pored ovih, tu su i ostali odlični naslovi, nove epizode i sezone serija, dokumentarci i filmovi. Vaše je samo da odaberete žanr i vrijeme koje ćete posvetiti „bindžovanju“.

I svakako ne zaboravite da ukoliko još uvijek nemate m:tel IPTV, korisnik možete postati i online, putem m:tel sajta, a za nove korisnike pored najmodernijih funkcionalnosti televizije, najstabilnijeg i najbržeg interneta, besplatnih minuta razgovora u fiksnoj ili mobilnoj mreži koje će dobiti u odabranim paketima, tu je i popust od 50% na dvije mjesečne pretplate.

Za dodatne informacije pozovite 0800 50 000.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info