Vodolija: Sedmični horoskop za period od 27.04.2020. do 03.05.2020.

0

Posao. Poslovno totalno šarena sedmica. U njenom prvom dijelu, koliko god vi požurivali situacije, one će ići nekim svojim tempom što u vašem prevodu znači – presporo, preteško. Oko svega ćete morati da se nervirate i da se polomite.

U drugom dijelu ove sedmice stvari će se pokrenuti brže, ali ako mislite da će nerviranje nestati – e tu se varate. Ono vas prati u stopu. Nastupaju velike promjene, užurbanost, problemi u komunikaciji ili sa tehnologijom. Iznenađenja, neki put prijatna, a neki put baš i ne.

Ljubav. Štagod da se dešava u vašem ljubavnom životu i kako god da se situacija sa partnerom odvija, vi imate čudan osjećaj u glavi i stomaku. U jednom momentu se opustite i tada ste velika podrška osobi koju volite, u drugom se pak utišate, mudrujete neke svoje misli i osjećate duboko unutrašnje nezadovoljstvo.

Djelujete totalno neodlučno, kao da čas pravite korak naprijed, čas unazad. Ko zna koji će krajnji rezultat svega ovoga biti, ali to vam tek dolazi tokom maja mjeseca.

Slobodne Vodolije – zanos je super stvar, samo provjerite da li ste zaneseni osobom koja je zauzeta.

Hrana. Nije toliko problem ishrana u ovoj sedmici. Vi tu imate neki kontinuitet i neku formu redovnosti. Uglavnom će se problemi vezivati za probavu – to može biti posljedica unutrašnjeg stresa pod kojim ste trenutno. Ipak, za svaki slučaj,  kontrolišite ispravnost i trajnost namirnica koje koristite.

Novac. Čas ste optimistični, čas pesimistični po pitanju finansija. Ipak, realno gledano, niste loši.

Zdravlje. Upalni procesi. Tegobe sa krvnim pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info