Vaga: Sedmični horoskop za period od 27.04.2020. do 03.05.2020.

0

Posao. Zbunjeni ste razvojem poslovnih situacija. Na prvi pogled sve je u redu, ne može se reći da niste stabilni. Međutim, kao da vam nekako fali zaključak, kao da vam fali potvrda koja će vama dati osjećaj da sve funkcioniše kako treba.

Neke od tih potvrda možete dobiti u drugom dijelu ove sedmice. Poenta je u tome da vi niste nimalo loši, ni u ovom, a ni u prethodnom, vrlo ograničavajućem periodu, ali kao da vam je potrebna dodatna sigurnost da biste mogli da rasterećeno nastavite dalje.

Ljubav. Kako vrijeme prolazi, čini vam se da sve manje znate šta je ono što zaista želite od odnosa i od voljene osobe. Ne bi se reklo da je partner trenutno problem – on funkcioniše kao i do sada, štaviše može vam čak pokazivati više naklonosti nego inače.

Problem definitivno postoji u vama – nešto vam smeta i to je kristalno jasno, samo je pitanje da li ćete i kada da se dogovorite sami sa sobom i da donesete zaključak da je to sitnica ili pak da je vrijeme da odete dalje.

Slobodne Vage – ili nema nikoga na vidiku i niko vas ne interesuje ili ste u ozbiljnom razmišljanju o prošlosti ili se ludo zezate. Pa kako se kome zalomi.

Hrana. Ili brzinski gubite kilograme, jer zaboravljate da jedete i nemate apetita ili ste u fazonu da doručkujete, ručate i večerate slatkiše. U ovoj ste sedmici nekako nedefinisani, čudni, mutni. Potrebno vam je nešto da vas zaista pokrene, a to se trenutno ne dešava.

Novac. Početak sedmice ne obećava. Kasnije će se stvari po pitanju finansija srediti.

Zdravlje. Alergije, manje tegobe sa grlom, problemi sa kožom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info