Škorpija: Sedmični horoskop za period od 27.04.2020. do 03.05.2020.

0

Posao. Sve što je vezano za posao čas vam izaziva orgoman pritisak, a čas vas gura naprijed. Više ni sami ne znate šta je najpametnije – prepustiti se toku dešavanja, gdje god vas ona odvela, ili pokušavati da uspostavite kontrolu nad događajima.

Savjet: povijajte se kako vjetar duva. Kada vas nešto sprečava, zastanite, priberite se i razmislite gdje griješite. Kada vas nešto tjera napred – prihvatite talas pozitivne energije i jurnite. Nažalost, u ovoj sedmici nema čistih i potpuno otvorenih puteva. Sve mora preko prepreka i uz nervozu.

Ljubav. Gomilanje planeta, u vašem polju partnerstava, naravno da ima dvojak efekat – za neke emotivne odnose dobar, za druge baš i ne. Bilo kod jednih, bilo kod drugih – prvi dio sedmice donosi zastoj i problem u komunikaciji.

Ovo se može prevazići ukoliko postoji volja i želja, naravno. Neke Škorpije će riješiti bitna pitanja sa voljenom osobom. Druge će pak same sebi dati domaći zadatak – da sačekaju još malo i vide da li cjelokupan odnos vrijedi truda.

Slobodne Škorpije – nečija inicijativa će vas iznenaditi, možda čak nećete u prvom trenutku umjeti da odgovorite adekvatno na nju. Sačekajte, ne žurite nigdje. Razmislite.

Hrana. Potrebno vam je nešto da vas pokrene, jer kad god ste aktivni, vi se odlično organizujete i po pitanju ishrane. Međutim, prvi dio sedmice baš i nje takav i vjerovatno će vam donijeti manjak apetita i to da na hranu potpuno zaboravite. Kasnije ste bolje, vraćate se sebi.

Novac. Generalno gledano, u ovom segmentu ste stabilni. Da li ste mirni? Ne, nikako.

Zdravlje. Upale sinusa, krajnika. Mentalno – stres, napetost, nervoza.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info