Ribe: Sedmični horoskop za period od 27.04.2020. do 03.05.2020.

0

Posao. Sve se vezano za posao dodatno ubrzava, a pitanje je koliko ste vi zaista spremni na to. Moraćete jako da obratite pažnju i na organizaciju i na svaki detalj dogovora sa saradnicima, jer postoji tendencija da se stvari zakomplikuju.

Stvari, u ovoj sedmici, izgleda radite na teži način. Ili morate da preskačete prepreke ili da sve radite minimum dva puta da biste mogli uspješno da privedete kraju. Ljudi vas nerviraju, okolnosti vas nerviraju, nervira vas što čas morate da jurite, a čas da čekate.

Ljubav. Čas ste zaneseni, čas opterećeni. Neki i teški i napeti momenti mogu postojati u odnosu sa voljenom osobom tokom ove sedmice. Iskreno rečeno, čini se da ste trenutno vi veći problem nego partner.

Kod vas lično postoji velika neusaglašenost i misaona opterećenost koja proizvodi čudne situacije i oscilacije u odnosu. Ne gurajte ka rješavanju i raščišćavanju i ka raspravama. Nema potrebe. Realno gledano, sve je u redu i nemojte previše da talasate.

Slobodne Ribe, vrlo je važno da realno sagledate i situaciju i osobu koja vam se dopada. Bilo kakva vrsta iluzije ili tajne samo može donijeti problem.

Hrana. Nervoza vas trenutno sprečava da, po pitanju ishrane, budete stabilni. Veliki skokovi i variranje u raspoloženju dovode do takođe velikih skokova i promjena u apetitu. Slatkiši su još uvijek stavka broj jedan na koju morate obratiti pažnju. U prevodu – kontrolisati, ne podsticati.

Novac. Uglavnom korektna situacija u ovom segmentu.

Zdravlje. Mogućnosti za sitnije povrede. Mentalno – pod stresom ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info