Rak: Sedmični horoskop za period od 27.04.2020. do 03.05.2020.

0

Posao. Promjene su pokrenute, ali vi kao da još uvijek stojite na raskrsnici nespremni da zaista zakoračite u njih. Čas napravite korak naprijed, čas korak unazad – previše preispitujete sve i time sebe kočite. Ipak, htjeli ili ne htjeli, podrška i „guranje“ koje dobijate, od onih koji su vam bitni, na kraju će vas zaista aktivirati.

Iako je pred vama jedna pomalo čudna sedmica, u kojoj će biti čas žurbe, čas kočenja, ne možemo da kažemo da ćete loše proći u njoj. Naprotiv. Kako dani budu odmicali, vi ćete biti sve aktivniji.

Ljubav. Sve ono, što ste negdje unutar sebe sakrili, počinje da žulja i okupira vam misli. Kod nekih zauzetih Rakova je to druga osoba i razmišljanje o njoj, kod drugih je preispitivanje koliko se zaista osjećaju srećno i ispunjeno u postojećem odnosu.

Štagod da je u pitanju, u nekim momentima ćete uspijevati da držite pod kontrolom, u drugim će vam donositi nemir, što će se primijetiti u odnosu sa partnerom. Dakle, sedmica talasanja, prvo u vama, a zatim i u vašoj vezi.

Slobodni Rakovi – čas ste u prošlosti, čas u sadašnjosti koja donosi nove ljubavne prilike, ali je sve što se dešava još uvijek jako nedefinisano.

Hrana. Što više budete aktivni, bolji ćete apetit imati. Oscilacije raspoloženja, kojima ste vi tako podložni, biće i u ovoj sedmici, ali ne u tolikoj mjeri kao do sada. Više ćete ugađati sebi i uživati u omiljenoj hrani. Pojačajte unos povrća, najbolje kroz raznovrsne salate – vitaminske bombe vas dodatno dižu.

Novac. S jedne strane okupirani ste stanjem svojih finansija. S druge, ne vodite nimalo računa o troškovima.

Zdravlje. Povremeni problemi sa nesanicom. Međutim, generalno gledano – dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info