Ovan: Sedmični horoskop za period od 27.04.2020. do 03.05.2020.

0

Posao. Neke situacije, naročito dogovori i papirološka pitanja, baš i neće ići onako kako ste vi to lijepo zamislili. Prepreke u ovoj sedmici postoje, ali one koje treba samo pametno preskočiti ili ih, naravno, riješiti. A imate više nego dovoljno pameti da to i uradite.

Ukoliko je potrebno, malo ćete izmuljati, malo ćete zaobići pravila, malo ćete napraviti neku, samo vašu, kombinaciju i očas posla dolazite do cilja. Sedmica u kojoj vam je mozak uključen sto na sat. Ako, samo radite, potrebno vam je da se trošite.

Ljubav. Vi ste dobro pa da ne kvarimo. Partner jeste malo čudnjikav, bez energije, usporio je, ali generalno gledano vaš odnos će biti u redu. Bar u onoj mjeri koliko vi budete imali vremena za drugu stranu. Takođe, može da se desi da je vaše drago biće jako na riječima, a na djelu baš i ne…

Zato ste vi tu da dižete, da bodrite, da gurate i da donosite pozitivnu energiju. Neće vam to biti teško. Da ne zaboravimo – neki od vas imaju priliku i da “zastrane”. Naš savjet je da to ne radite, a vi kako god vam drago…

Slobodni Ovnovi – više priča i flertića se baš lijepo razvija. Prija vam i uživate u svakom trenutku.

Hrana. Manite slatkiše, grickalice i brzinske obroke. Vama sada treba kvalitetna hrana, da sjednete kao čovjek i da u svakom zalogaju uživate. Da se kvalitetnim kalorijama i energijom obezbijedite, da biste isto tako kvalitetno mogli i da ih potrošite.

Novac. Neke situacije oko novca će vas iznervirati, ali će se sve brzo vratiti u normalu.

Zdravlje. Pazite da se ne povrijedite i nešto više obratite pažnju na ishranu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info