Lav: Sedmični horoskop za period od 27.04.2020. do 03.05.2020.

0

Posao. Pored Sunca i Urana, koji su već u vašem polju pozicije i karijere, početkom ove sedmice i Merkur ulazi u isto polje dodatno pokrećući sva pitanja koja se vezuju za posao. Međutim, s obzirom na aspekte koji su trenutno aktivni, veliko je pitanje da li ćete baš u ovoj sedmici pronaći sva rješenja za probleme koje imate i da li ćete startovati onako kako planirate.

Prije se čini da vam tek naredna sedmica donosi taj pravi, veliki, novi poslovni početak i istinsko pokretanje vama važnih pitanja i situacija.

Ljubav. Odnos sa partnerom je čas rutina koja vam se nimalo ne dopada, a čas kada dođe do nekog talasanja – bilo unutar vas, bilo u kontaktu sa partnerom – za tom istom rutinom čeznete i želite da je vratite.

Nije lagana sedmica pred vama, jer postoji neko lomljenje unutar vas – neke Lavove može „krckati“ trenutna situacija, neke to što ne znaju koji potez je za njih pravi, neke što imaju problem u komunikaciji sa voljenom osobom. Sitne prepreke, ali dovoljne da se osjećate nemirno.

Slobodni Lavovi – komunikacije sa suprotnim polom ima sa više strana. Problem je u tome što je sve nedefinisano, najviše s vaše strane.

Hrana. Polako se vraćate sebi, a samim tim vraća se i onaj vaš ritam na koji ste navikli po svim pitanjima pa i ishrani. Više uživate, više ste skloni da ugodite sebi i sada je samo potrebno da budete aktivni, jer će vam to dodatno otvarati apetit i činiti da se bolje osjećate.

Novac. Sve što je vezano za finansije sada vas stišće i opterećuje. Neće dugo, ne brinite.

Zdravlje. Fizički ste uglavnom dobro. Mentalno – tu je potrebno vrijeme da se stabilizujete.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info