Blizanci: Sedmični horoskop za period od 27.04.2020. do 03.05.2020.

0

Posao. Dobre ideje, mogućnosti da napravite neke konkretne promjene u poslovnom segmentu. Možda u početku neće sve funkcionisati po vašim zamislima ili će biti prepreka, ali rješenje evidentno postoji.

Za situacije koje vas eventualno zbunjuju ili u kojima niste sigurni šta da uradite, savjet je da ne žurite i ne pravite nagle odluke i presjeke. Sačekajte još malo, u narednih par sedmica bi trebalo da se pojavi rješenje i pravi putokazi za vas.

Ljubav. Sa Venerom u svom znaku i polju ličnosti, lakše i lepršavije izlazite nakraj sa bilo kakvom, iole neprijatnom, situacijom sa voljenom osobom. Ako ništa drugo, u eventualno napetim momentima sve ćete okrenuti na šalu.

A tu vam niko ne može parirati niti odoljeti vašem šarmu. Nervozu, koju i dalje nosite negdje duboko u sebi, izbacite kroz zabavne aktivnosti i dobru energiju sa partnerom.

Slobodni Blizanci, možete imati komunikaciju sa više osoba, ali vi ste se mentalno „zakačili“ samo za jednu i to vjerovatno za onu koja vas svojim ponašanjem i postupcima totalno zbunjuje.

Hrana. Neće vam baš sva hrana prijati pa nemojte mnogo eksperimentisati tokom ove sedmice. Takođe, dobro provjeravajte ispravnost i rok trajanja namirnica. Neki od vas čak mogu imati i alergijske reakcije i to najviše na voće ili na sredstva kojima su prskana.

Novac. Šarena sedmica. Troškovi su nešto veći nego inače. Ne rizikujte previše sa ulaganjima.

Zdravlje. Alergije, problemi sa pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info