Bik: Sedmični horoskop za period od 27.04.2020. do 03.05.2020.

0

Posao. Šefovi će vršiti pritisak, vi ćete se opirati. Nećete se baš najbolje razumjeti ili jednostavno nećete željeti da se razumijete. Jedino što shvatate trenutno jeste da ste natovareni i da ovi iznad vas imaju namjeru da vam još malo dodatnog tereta nametnu.

Ako vam ne nameću teret kroz obaveze, onda će kroz prisustvo i kroz milion i jednu bajnu ideju kako najbolje organizovati posao. Popustiće ovaj pritisak do kraja sedmice, ali ćete vi vjerovatno do tada biti kao izduvan balon.

Ljubav. Venera u Blizancima nije vaša Venera – vama, kada je ljubav u pitanju, treba nešto „opipljivo“, stabilno, osoba na koju možete da se oslonite, gdje pogledi i dodiri govore mnogo više od riječi.

A sa trenutnom pozicijom Venere u Blizancima, sve se nešto samo vrti oko priče. Pričate sa voljenom osobom noću, pričate danju, pričate dok radite, pričate dok odmarate – toj priči izgleda nikad kraja. Možda baš i nije vaš fazon, ali priznajte – nije baš toliko loše, zar ne?

Slobodni Bikovi se muvaju, više im je preko glave tog muvanja i ne vide gdje to sve i da li uopšte negdje vodi. Vodi, vodi – samo zaobilaznim putevima…

Hrana. Gdje je više pokreta i dešavanja, tu je i više stresa, nervoze i nerviranja. A kada je ovo prisutno – onda je nekako najlakše i najljepše smiriti se uz uživanje u hrani koju vi najviše volite.

U ovoj sedmici samo malo pripazite da li je namirnicama koje koristite istekao rok trajanja. Pogotovo mesnim proizvodima.

Novac. Više ne znate ni kolika vam je plata ni kad je dobijate ni koliko zarađujete. Samo znate da imate troškove.

Zdravlje. Krvni pritisak i cirkulacija kod starijih Bikova. Mlađi – psiho-fizički umor, previše stresa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info