Škorpija: Sedmični horoskop za period od 20.04.2020. do 26.04.2020.

0

Posao. Određena ograničenja postoje i dalje, trenutne okolnosti koje vas možda sputavaju dovode do toga da tražite načine da te blokade razbijete. Period je savršen za intelektualne poslove, za traženje novih rješenja i novih načina funkcionisanja.

Dobra je sedmica za aktivnost i kreativnost. Promjene nabolje definitivno postoje, ali moraćete da budete strpljivi još malo da bismo mogli da kažemo da se sve otvorilo pred vama. Ne gomilajte obaveze, jer u drugom dijelu sedmice možete biti kratki sa vremenom.

Ljubav. Mlad Mjesec u polju partnerstava govori o drugačijem načinu funkcionisanja sa emotivnim partnerom u periodu koji je pred vama.

U nekim odnosima polako nestaje dubina i, koliko god imali skladan odnos sa voljenom osobom, non stop ćete imati osjećaj da nešto fali, nedostaje. U nekim drugim, partner vas iznenađuje svojom inicijativom i aktivnošću prema vama.

Slobodne Škorpije, sve se sada odvija na vrlo površnom nivou – komunikacije sa suprotnim polom ima i ona vam jako prija, ali ne možemo da kažemo da ste se istinski zaljubili – mnogo više ovo liči na zabavu i strast nego na pravu emociju.

Hrana. Kakva će biti vaša ishrana zavisiće, u ovoj sedmici, prvenstveno od toga koliko ćete uspjeti da se organizujete što se obaveza i slobodnog vremena tiče. Djelujete vrlo ubrzano i čini se da će sada energetsko trošenje umnogome prevazići unos kalorija.

Novac. Očekuju vas nešto veći troškovi. Ipak, prilivi su dosta solidni.

Zdravlje. Problemi sa sinusima i glavoboljom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info