Ribe: Sedmični horoskop za period od 20.04.2020. do 26.04.2020.

0

Posao. Kakve god da su okolnosti i sa kakvim god situacijama da se susrećete u poslovnoj svakodnevnici, vama je ovo ipak dobar, živ i pokretan period koji vam daje šansu da budete zadovoljni i napredujete.

U ovoj vas sedmici saradnici i šefovi mogu dodatno opteretiti obavezama. Ako je za utjehu, to je iz razloga što vi uvijek funkcionišete dobro i dajete sve od sebe kada je posao u pitanju. Ko radi kako valja, njemu treba natovariti još više, jelte? Ko vas tjera da radite kako valja, zabušavajte povremeno…

Ljubav. Sedmica zvana – red mira, red nemira… Oni, u suštinski stabilnim odnosima, proći će prilično dobro kroz ovu sedmicu, sa samo povremenim oscilacijama sa voljenom osobom.

Oni čije su emotivne relacije već načete u proteklom periodu, imaće faze nezadovoljstva, čak mogućnosti za rasprave u drugom dijelu sedmice. Kod ovih drugih – malo je vjerovatno da će do razdvajanja doći, ali ćete imati nemir i nespokoj.

Slobodne Ribe, moguća je komunikacija čak sa više osoba, ali je veliko pitanje koliko su te osobe iskrene prema vama. Problem je i u vašim očekivanjima, koja sada mogu biti prevelika.

Hrana. Sami sa sobom niste u skladu u ovoj sedmici pa iz tog razloga postoje i oscilacije u ishrani. Potrebno vam je neuporedivo više vitamina i minerala, a drastično morate smanjiti unos slatkiša. Uzimajte hranu koja vam donosi energiju, a ne onu koja vas čini statičnima i usporenima.

Novac. Korektni prilivi, ali troškovi se povećavaju kako se kraj sedmice bliži.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem, prevelika nervoza.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info