Lav: Sedmični horoskop za period od 20.04.2020. do 26.04.2020.

0

Posao. Počinju polako da duvaju drugačiji poslovni vjetrovi. Oni koji su poslovno aktivni bili i do sada, došli su u fazu kada nastupaju promjene – bilo da ih pokrećete vi ili oni koji su iznad vas. U svakom slučaju, ove će promjene brzo zaživjeti i dati rezultate.

Oni koji su u proteklom periodu iz opravdanih razloga tavorili i bili statični, sada dobijaju ohrabrujuće vijesti i počinju polako da pripremaju teren za novi poslovni početak. Bili jedni ili drugi – ono što se dešava, svakako će vas pokrenuti.

Ljubav. Pozicije planeta, pod kojima ulazite u ovu sedmicu, traže od vas veliki nivo posvećenosti i odgovornosti prema osobi koju volite.

Napetost hoće postojati i možete smatrati da partner vrši određeni pritisak na vas, koji može dovesti do toga da budete tvrdoglavi, pokrenete raspravu ili da dođe do zahlađenja odnosa. Sve situacije su u ovoj sedmici rješive, samo ako postoji obostrana volja za kompromisom.

Slobodni Lavovi – dobar odnos sa prijateljima, lijepi i zanimljivi kontakti sa suprotnim polom – pa šta ćete više od toga? Ljubavni začini su svuda oko vas – posolite, pošećerite, pobiberite – kako vam drago…

Hrana. Uživanje u hrani i hedonistički porivi biće aktuelni od ovog perioda nadalje. Pokušajte da makar funkcionišete u varijanti – malo, ali kvalitetno i probrano. Ukoliko ste u onoj grupaciji koja baš i nije pri apetitu, pokušajte sa kompleksom vitamina B.

Novac. Čak i da trenutno niste najlikvidniji, imate podršku drugih.

Zdravlje. Što budete aktivniji, osjećaćete se bolje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info