Djevica: Sedmični horoskop za period od 20.04.2020. do 26.04.2020.

0

Posao. Iako još uvijek neke unutrašnje neusaglašenosti postoje, iako ima nedoumica kod vas, ipak je evidentno da se sve ono što je vezano za posao pokreće i to u velikoj mjeri. Mnoge Djevice se ovih dana pripremaju ili za put ili za jače dnevne obaveze koje se otvaraju pred vama.

Mnogo toga će se raditi “u hodu”, mnogo organizovati u posljednjem trenutku, ali iako sve izgleda pomalo haotično i zbrda-zdola, vi ipak uživate, jer vam je više preko glave statičnosti i nemanja jasnog cilja.

Ljubav. Neka vaša očekivanja partner vjerovatno neće ispuniti u ovoj sedmici. Prije nego što ga ćutke osudite, zapitajte se da li očekujete i tražite previše?

Može doći do trenutnog, malog nesklada u vašem odnosu, a od vas zavisi da li ćete to prihvatiti kao sitan kamenčić na zajedničkom putu ili ćete se uvrijediti. Ovo su dani u kojima je moguće bolje razumjeti jedno drugo, ukoliko se samo malo potrudite.

Slobodne Djevice, neke strasti jesu probuđene kod vas. Sad, ne bi se reklo da je to prava osnova za neku dugotrajniju priču, ali za dobru zabavu, koliko god ona trajala – jeste.

Hrana. Potreba da regulišete nešto po pitanju ishrane postajaće sve jača, pogotovo što ćete se u ovom periodu suočavati sa osjećajem težine, nadutošću i problemima sa varenjem kada iole pretjerate sa hranom. U periodu ste promjena – iskoristite ga.

Novac. Nešto više troškova nego što ste planirali, ali sve ukupno – nije toliko loše.

Zdravlje. Manji problemi sa kičmom starijim Djevicama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info